Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka kafeterianka

Czy taki związek ma sens?

Polecane posty

Gość Anka kafeterianka

Mimo, że jesteśmy młodzi, dość dużo przeszliśmy: jego kłamstwo (mówił, że nie możemy się spotkać, bo ma ważny wyjazd, a się potem okazało, że poszedł z kumplami na imprezę), mój brak zaufania do niego (chodziła plota, że kręci z jakąś dziewczyną, będąc również ze mną. Nie uwierzyłam jego słowom, gdy mówił, że to nieprawda), mój wyjazd za granice na pięć miesięcy (mimo, że on kazał mi wybierać: on albo praca, ja wybrałam pracę). Chyba wszystko. Czy to ma sens? Przeszliśmy dużo sporów, a ja boję się, że przed nami jeszcze dużo więcej, a mi już brakuję na to sił.

Gość tyghujklmm
nie ma sensu

Gość Anka kafeterianka
Mimo, że ja go kocham, a on kocha mnie? Powinniśmy z siebie zrezygnować? Chcę z nim być, ale nie chcę przechodzić tak wiele. Wolałabym zdecydowanie, by nasz związek był taki stabilny, a nie ciągle w nim jakieś huśtawki.

jest sens. ja i moj chlopak mielismy mnostwo sporow, w koncu doszlismy do porozumienia, sa kompromisy, dyskuje ale takie przyjemne od 3 miesicy byla jedna mala klotnia, jestem w szoku. jak sie kochacie to warto probowac :)