Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irazu

Urynoterapia czy ktos ja jeszcze stosuje

Polecane posty

Tanaka wyrywanie miejskich dziewczat ( cios ponizej pasa):P makler ma tyle osobistego uroku ze kobiety lgna do niego jak pszczoly do miodu;D A jesli o miodzie mowa do Padma27 mam dla Ciebie swietny sposob na wyeliminowanie laknienia slodko ssacego w glowie ciagle o sobie znak dajacego. Codzienna porcyjka owocow wedlug potrzeby i uznania i w momecie kryzysu tzn. kiedy najbardziej chce sie slodkiego plaska lyzka prawdziwego miodziku tylko raz dziennie i jaka rozkosz dla podniebienia ze slodycze ida w zapomnienia a nawet uspakaja dla takiego ADHD-owca jak Ty jak znalazl;D chyba ksywka sie dla Padmy przyjela nie bede pokazywac palcami kto ja znalazl;)) Tanaka i papajo303 dziekuje za post jablkowy, zrobilam jeden dzien bo nastepny imprezka byla i nie chcialam robic sztucznego tlumu w okol swojej osoby. Nastepnym razem chce zrobic na wiosne albo przed tak ze dwa albo trzy dni bo juz po jednym dniu zauwazylam jak dla mnie rezultaty zaskakujace i mnie cieszace np. z japki zgnilizna juz nie zapodaje, ciekawe na jak dlugo? ( tylko nie mowcie ze do nastepnego nie mycia zebow bo zabki myje systematycznie ) ale chrostki rozowe jak mialam tak mam na czole wiekszosc mojego zycia zreszta w tym miejscu sie ulokowaly i sobie tam siedza, 26 wybilo na biologicznym liczniku i nic dalej sa a ponoc mialy zniknac hehe. chce zaczac oczyszczanie z toksyn olejem slonecznikowym wlasnie bylam wyprobowac i stwierdzam ze masakroza dla wytrwalych ta metoda heh tylko mam pytania co do tej metody tak zeby wszystko mialo rece i nogi. Mam ssac czyli stukac jezykiem o podniebienie i wypluwac ale ile powinnam zuzyc tego oleju w ciagu 20-stu minut i ile ladowac tego do buzi za jednym razem ssania pytam o glupkowate szczegoly bo chce sie wziosc za to porzadnie i zakonczyc rezultatem. dobra ide spac bo do pracy trzeba wstac:)) Slonecznych snow!!!