Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Moje dziecko ma 3 miesiace i Pedriatra twierdzi ze ma nie dowage:(

Polecane posty

Cześć Mój synek ma 3 miesiace. Nie karmie go juz piersia bo pokarm mi samoistnie zanikł.... karmie go bebiko.... A moja pedriatra twierdzi ze ma niedowage. Czy ktoś tez ma taki problem??

Gość po pierwsze
To faktycznie bardzo mało. W tym wieku niemowlę powinno ważyc około 7 kg.

czyli miesiac temu... a teraz ile wazy??? miesiac to duzo u niemowlaka

ide w srode sie z nim wazyc ale ma pucki i wogole nie wyglada na chore dziecko wszystkie badania dobrze wyszły. A jego tata tez jest bardzo szcupły i jak był mały to tez tak miał ale padriatra mi nie wiezy.

teraz sprawdziłam w książeczce zdrowia mojej córci i jak miała 2miesiące i 2dni ważyła 4800 więc nie wiele więcej od twojej i pediatra mówił że ma prawidłową wagę. jak miała 3miesiące i 10dni ważyła 5700 jak miała 4 i pół to 6500

Gość izaiza123
Myszula wszytsko zalezy z jaka waga urodzil sie Twoj synek. Wiadomo ze mniejsze dzieci beda mniej przybierac. Moj syn urodzil sie z waga 2.5, skonczyl 2 miesiace wlasnie i wazy 4200 i waga jest w normie,pediatra powiedzial ze gdy skonczy 3 miesiace bedzie wazy lekko ponad 5 kg i to tez w normie jest. Jest taka tabela przyrostu wagi dziecka i njalepiej tam sobie sprawdz. Tam sie wychodzi od poczatkpowej wagi dziecka.