Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekolokolo

PORADZCIE- on nie ma dla mnie czasu

Polecane posty

Gość lekolokolo

Powiedzcie co mam robić i co myslec o tym: nie mieszkam razem z moim facetem, obydwoje jestesmy na studiach, on pracuje i studiuje dziennie, wiem ze to duzo pracy i ciezkie wyzwanie szanuje go za to co robi, ale czasami poprostu doskwiera mi to ze poswieca mi tak mało czasu :( kiedy juz przyjdzie to na krotki czas- widze ze caly czas jest myslami w obowiakach- czasami nawet odbiera teefony służbowe. Doceniam to ze wolne chwile stara sie mi poswiecac, ale naprawde czuje sie nieco odrzucona jakbym była kolejną kropką do odznaczenia w jego grafiku, juz nawet nie ma chwili zeby wyjsc do kina czy na pizze :( pocieszcie...

mówiłaś mu to tymi samymi słowami co nam teraz napisałaś??

Gość lekolokolo
dołądnie tak! i to nie raz, oczywiście jego stwierzdenie: przesadzasz i mnie nie doceniasz! kurcze kocham go ale naprawde nie wiem jak mam sie zachowac teraz proboje sie do tego przyzwyczaić i to olewac, zyc swoim zyciem, miec swoje zajecia i nie myslec o tym moze mu wlasnie o to chodzi moze on to lubi jak ja tak walcze o jego uwage.

Gość sosia samosia
zamiast jeczec jaka to jestes biedna, w czasie kiedy go nie ma, zajmij sie czyms pozytecznym. Jestes egoistka, nawet nie dasz mu odpoczac tylko byc smigala . Jak sie wylezysz na dupsku to Ci rozrywki w glowie.Uszanuj zapobiegliwego, pracowitego i mimo wszystko starajacego sie Tobie poswiecac wolny czas ,zamiast wykorzystac go np. na spanie i odpoczynek. Brzydko sie zachowujesz.Oj brzydko.

Gość lekolokolo
jak słysze takie wypowiedzi to wydaje mi sie ze ta osoba nie ma tego problemu, ale naprawde od jakiegos czasu walcze ze soba zeby juz go nie meczyc bo jego dobro jest dla mnie wazniejsze niz moje i staram sie.

Powiedz mi jeszcze czy on nie widuję się z Tobą częściej TYLKO przez szkołę i pracę ? Czy też dlatego , że jak już ma wolny czas woli go spędzić bez Ciebie?

Gość lekolokolo
tylko przez szkolę i pracę a tak raczej sie ze mna spotyka w wolnym czasie ktorego ma mało, poprostu strasznie mi go brakuje :(

więc musisz się z tym pogodzić niestety.Nie możesz robić mu wyrzutów o to , że czas poświęca na naukę i pracę a wiadomo, żyć za coś trzeba a żeby coś osiągnąć uczyć także.

Gość lekolokolo
wiem o tym dzeki za odpowiedz, chociaz nie jest mi łatwo to spruboje sie z tym pogodzic. jak ktos cos jeszcze moze dodac to prsze bo jakos zle sie z tym czuje dzis

pomyśl lepiej o tym , że w przyszłości będzie lepiej. Facet skończy studia i będzie miała dla Ciebie więcej czasu ;)