Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czywynatojaknalato?

Wasze fobie?

Polecane posty

Gość czywynatojaknalato?

ja kiedys ciagle mialam wrazenie ze ludzie sie na mnie gapia - nie lubilam wychodzic w dzien tylko około wieczora -jak jechalam autobusem i spodziewalam sie okresu to juz mialam wizje ze mam wielka plame na spodniach i wszyscy to widza

Gość czywynatojaknalato?
wpisujcie to i mi sie moze cos jeszcze przypomni

Gość kjhiouiou
moja fobia jest to ze moj facet mnie zdradzi

Gość baska-bas
najsilniejsza moja fobia to lek przed żabami. koszmarnie mi to utrudnia zycie, z roku na rok coraz gorzej. i druga, troche mniejsza - odczuwam niechce do mowienia w obcym jezyku ;) nawet, jesli w myslach mam zgrabna odpowiedz, nie przejdzie mi przez gardlo.

Gość naatalkaa
Mam arachnofobię, a z takich małych natręctw to przeglądam się w szybach samochodów i witrynach sklepowych, bo się boję ciągle, że się rozmazałam albo włosy mam potargane i idę tak przez miasto, bo już nieraz mi się to zdarzało:/

Gość czywynatojaknalato?
ja tez mam taka fobie ze moj facet obraca panienki za moimi plecami. pracuje w weekendy jak bramkarz a tam nie brakuje tych latawic. przez 5 lat pomimo ze go sprawdzalam jak moglam na niczym go nie przylapalam ale kiedys ....mam nadzee ze nie

Gość kjhiouiou
ja nie dość że się boje że mnie zdradzi to jeszcze mi sie codziennie to śni, masakra jakaś :/ to już chyba trzeba leczyć :/

Gość czywynatojaknalato?
mam kompleks "duzego tylka" i mam zawsze wrazenie zejak ktosidzie za mna to sie smee ze mnie albo robi mi fotki:/

Gość czywynatojaknalato?
a cos cie zaniepokoilo w jego zachowaniu ze boisz sie zdrady? przlapalas go na czyms? a tak wogole to go jakos zprawdzasz? p.s. przybij pione:)

Gość pająki brrrrr
paskudne stworzenia

Gość fooobia
a ja się okropnie boję węży nawet jak w tv gdzieś pokazują to cała się robię sztywna ze strachu.

Gość czywynatojaknalato?
kto?

Gość czywynatojaknalato?
a zapomnialam tez o takich fobiach ze : - nie usyade nigdy na sedes dopuki go porzadnie nie umyje - zmieniam ciagle reczniki i posciel

Gość czywynatojaknalato?
no ja jak kiedys jezdzilam autobusem to byl koszmar .nie wiedzialam gdzie sie mam patrzec, wstydze sie spiewac toastow ( chyba ze sie napije)

Gość czywynatojaknalato?
mam tez fobie ze inni ludzie , znajomi postrzegaja mnie jako brudaske a tak naprawde jest zdrowo walnieta na punkcie higieny

Gość czywynatojaknalato?
haloo

Gość Martynkowskaaaa
Mam tak zwane nerwice natręctw. * w nocy chodze siku co chwilę, wystarczy że chce mi się odrobinke a po prostu muszę wstać, próbowałam walczyc ale niestety * Pościel musi być ładnie wygładzona, poduszka duża ma leżeć między dwiema małymi, muszę mieć zatyczki w uszach czyli pełen relax * w pokoju mam idealny porządnek, pilociki leża w takiej pozycji w jakiej powinny Nie łączy się to z moją osobowościa, jestem zwariowana, lubię robić coś spontanicznie. Cóz taka sprzeczna natura.

Gość czywynatojaknalato?
aha nie nawidze jak mi sie wciska kapcie w gosciach fujjjj! jakiegos grzyba mozna zlapac

Gość listopadowy snieg
moja fobia? KARALUCHY ! Tak sie ich boje ze nie moge ogladac np obrazkow z nimi, filmow. NIC. Juz nie mowie o tym jak jest jakis na zywo. Reaguje tak ze zaczynam wrzeszczes i biec-obiojetnie gdzie, przed siebie. Jakis czas temu bylam w lazience i sciagalam szlafrok i nitka z niego przeleciala mi po nodze. Pomyslalam ze to karaluch i co? Bieg nago przez caly dom. Wtedy sie nie zastanawiam czy mam cos na sobie, co jest wokol mnie, NIC, tylko uciec. Oczywiscie nie podejde na 10 m do zadnego i nie zabije niczym! Jak sobie mysle ze mialam bym to butem dotknas lub jakas gazeta to mam ciarki. A najlepsze ze nie ma u mnie karaluchow. Kiedys bardzo dawno temu od sasiadow do nas przeszly, wytepilismy je ale lek zostal ;/;/ i utrudnia mi to zycie.

Gość czywynatojaknalato?
no ja tez nie nawidze prusakow! kiedys bylam w mieszkaniu u kolezanki weszlam do lazienki a tam z 10 karaluchow latalo.jak mozna tak zyc z takim robactwem ? nie wyobrazam sobie

Gość aha i achh
ja sie boje ptaków, te wstretne pióra i dzioby, tfu.

Gość gvqwg
- pojscie do sklepu, szczegolnie supermarketu! - przejscie obok przystanku pelnego ludzi - jazda autobusem, tramwajem, pociagiem (ludzie!) - pająki i te małe i te duże bleeee brrr