Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DragonPrincezz

Dlaczego juz Mu nie zalezy?

Polecane posty

Gość DragonPrincezz

Wiec sprawa jest taka jestesmy ze soba 3 lata na poczatku codziennie przyjezdzal z kwiatami 2 lata temu gdy wyjechalam na studia do krakowa i dowiedzial Sie ze bedziemy widziec sie tylko w weekend napisal mi w smsie ze On tego nie wytrzyma i zeswiruje od 1,5 roku kiedy zaczal pracowac na 4-brygadowke to po pierwszej i drugiej nocce spal od 6 rano do 4 popoludniu po trzeciej i czwartej - do 2, 3. Teraz nawet jak przyjezdza to potrafi u mnie tylko jesc i spac juz nawet nie mozemy lepzec i gadac On od razu zasypia a do tego chrapie nie milosiernie. Nie wspomne juz o tym ze od ponad roku wogole nie wyraza Swoich uczuc do mnie - nawet czasami Sam od Siebie nie mowi mi nic fajnego nie powie ze teskni ze juz nie moze wytrzymac nie wspominajac o tym ze o kwiatach i to jeszcze bez okazji nie ma mowy. Prosba glownie do panow - powiedzcie dlaczego tak sie stalo??

Gość MAAABEEE
Nie tylko twoj jest taki, większość tak ma. Kwiaty i prezenty trzeba sobie kupić samej.

Gość DragonPrincezz
Ale poza tym? ani 1 milego gestu i jeszcze ostatnio uslyszalam ze jak przyjezdza do mnie to oczekuje spokoju po pracy

Gość DragonPrincezz
wlasnie przed chwila przyjechal i po kilku minutach 'czulosci' spytal Sie czy chce zebysmy uprawiali seks powiedzialam Mu ze nie ale robil takie rzeczy ze po trochu malymi krokami i tak to zrobilismy. A po wszystkim jak sie rozplakalam bo powiedzialam Mu ze mnie nie szanuje (bo przez ponad 2,5 roku tylko 3 razy Go o to prosilam a 2 razy i tak mnie zlal) to powiedzial ze w naszym zwiazku jest tak zle przeze mnie i ze to nie byl brak szacunku (bo oczywiscie wazniejsze bylo to czego On chcial). I co wy na to?

Gość następna stu dentka
na łopatologi:D ten nasz kraj to w ciecie rośnie jak nic:D

Gość pytanie nie całkiem głupie
"codziennie przyjezdzal z kwiatami 2 lata" - jakiś wariat. Codziennie kwiaty to przynajmniej 10zł na dzień czyli same kwiatki to 300zł

Gość DragonPrincezz
sorry ale umiesz czytac ze zrozumieniem? codziennie NA POCZATKU a 2 lata temu na studia wyjechalam zreszta dobrze zarabia a jest na utrzymaniu rodzicow nie ma wiec co Go zalowac. Zreszta za to co zrobil mi dzisiaj to nawet nie odplacilby kwiatami za 1000 pln