Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie którzy skończyli

Osobniki po zawodówce lub po samej maturze to elementy społeczne!

Polecane posty

Tak ludzie po szkole podstawowej/gimnazjalnej, zawodowej lub tylko po szkole średniej nawet z tytułem technika i maturą są po prostu bezwartościowi. Teraz liczą się osoby które skończyły studia wyższe :) A po szkole podstawowej,zawodowej,gimnazjalnej lub średniej to pewnie prostytutki, złodzieje, alkoholicy, lub narkomani a nawet i mordercy.

Gość Ja tam nie zauwazylam, mam
mgr i zarabiam 2400, moj facet bez matury 3000

3 tysiące to i tak mało. A jeśli ty zarabiasz tyle to po prostu skończyłaś jakiś badziewny kierunek i dlatego teraz ty i twój facet klepiecie biede, bo prostu wbrew pozorom oboje jesteście bez wykształcenia.

ja myślę a jestem po studiach , że ludzie ci powinni dobrowolnie się poddać ełtanazji

Gość hahaha po studiach
a nie wie jak się pisze eutanazja ale ciołek

Gość Ja tam nie zauwazylam, mam
Z tego co widze to jakos wiekszosc spoleczenstwa mniej zarabia. :P

Gość meszugene
zawsze moga wstąpić do PiS :)

do ludzie którzy skończyli skarbie ja mam tytuł dr robię reh i uważam że z bardzo dobrej uczelni a tak czytając to co ty napisałaś to uważam że takiej głupoty jaką ty jesteś to jeszcze nauka nawet nie nazwała żal mi takich ludzi jak Ty

Gość głupiu jestes i to po studiach
ja mam wykszt. technik hodowca (moze niezbyt ładnie brzmi:P)żadnych studiów, ale własna firmę i w mc na czysto wyciągam około 12-14 tysiecy ,więc nie masz racji kutasiku po studiach hahaha pierdziele Twoje studia mi dobrze i bez nich, a pani która pracuje w sklepie u nas na osiedlu ma studia i zarabia około 1200 zł chyba nie ma reguły studenciku

Gość vgvgv
mam zawodówke,własną działalnośc gosp.prowadze ,jezdze na wakacje ,na nic nie musze uważac i zarabiam około 3 tyś na reke.Nie narzekam bo niektórzy na forum mają magistra i nie znają pisowni polskiej .Po "zecie" jest zawód a po studiach wielkie gówno i praca u takich pracodawców jak JA!

Znam sporo osób ze starszego pokolenia, którzy reprezentują takim poziom z wykształceniem średnim, o jakim pomarzyć może większość dzisiejszych studentów.

Gość 4 klasy bez matury
ludzie nie widzicie ze to prowo? :D

Gość onufrina
glupiu jestes i to po studiach Technik hodowca :D. Czym sie zajmuje ta twoja firma? Hodujecie sery napletańskie i sprzedajecie napalonym gejom :classic_cool::D ?

i uważam tak jak tu niektórzy mi akurat pieniędzy nie brakuję ale znajomi po zawodówce pootwierali jakieś firmy małe i większe nie wszyscy oczywiście nie musieli się tyle uczyć co ja a mamy podobne dochody także nie podniecaj się tak złotko bo jeszcze do szaletu miejskiego możesz trafić jako babcia klozetowa i będziesz bogu dziękować za taką pracę

Co za ciołek wymyślił ten topik ja pierdole ;/ nigdy po nikim nie jeżdze na kaffeteri ale teraz sie wkużylam... Prosze Cie, studenci wyjechali do pracy w fabryce w Anglii, wyzsze studia ale w wakacje do angli do roboty chlopaki calymi dnaimi chlały a laski sie puszczaly ... to sa studenciki a Ludzie po technikum po kursach maja o wiele wyższe pensje niz smieszni studenciki co po 30 dopiero prace zaczynaja a takto sciemniaja ze sie ucza i na uczymaniu rodzicow ja niemoge śmiech ...

vgvgv - masz rację studencikowi sie pomylił :) ja bez studiów a daję prace ludziom większośći po studiach

Gość szumwglowie
Dziś na studia może pójść każdy dupek, żadne to osiągnięcie życiowe... Później pojawiają się takie ćwoki od ełtanazji.... :D

onofrina, moja firma zajmuje sie zupełnie inną działalnością, napisałem jaką mam szkołe bo o tym jest temat, poszedłem w innym kierunku i nie narzekam stac mnie na wycieczki, rózne przyjemności, ale przedewszystkim na zabezpieczenie dzieici na przyszłość, wiec pierdzielenie,że ktos bez studiów jest "dupkiem nic nie umiejącym" jest w błędzie bo z papierkiem że ktos skonczył studia nie utrzyma rodziny trzeba miec jeszcze cos w głowie, a wiadomo jak łatwo mozna w tych czasach skonczysz studia.

Jeżdżę i będe jeździc po takich kuźwa kretynach. Dziewczyny po gimnazjum czy po zawodówce są dziwkami? Nie.. to kuźwa studentki na studia dupą zarabiają, pizda sie sama cisła mojemu mężowi do łóżka, ale naszczeście nie jets taki głupi żeby sie z dziwkami obdawac. Jak dziewczyna szkole skonczyla po gimnazjum czy zawodowce, miala napewno do tego powod... i napewno lepiej sobie ulozy zycie jak taka kuzzwa studentka od siedmiu bolesci, ... Jenyyy soryy ale mi sie etraz cisnienie podniosloo!

Gość hahaha po studiach
a gdzież się autor podział, a no tak zapewne jest teraz na drogiej wycieczce na wygwizdowie i pyta się ludzi czy aby nie chcą czasami popełnić ełtanazji :P

Gość A tak w ogóle
Dajcie spokój przecież to prowo jest

Może i prowo, ale dobry temat poruszył, nie oceniajmy ludzi po "okładce"

Gość zgadzam sie bo kazdy z nas
jest elementem społeczenstwa, jako ze element to część składowa całosci.

oni nie są godni by należeć do PiS!!!

Gość lambo miura
co to znaczy: elementy społeczne? pominę, że brzmi to jak nowomowa, bełkot ale jeśli przyjąć tę frazę za dopuszczalną, to cóż ona znaczy? elementy aspołeczne - brzmi to fatalnie ale skojarzenie jest jednoznacznie pejoratywne natomiast - elementy społeczne - to po prostu znaczyłoby, aby być konsekwentnym, osoby, grupy spełniające pozytywną społecznie rolę, lub jedynie - część społeczeństwa 🖐️