Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

dziewczyny co powiedzialybyscie

Polecane posty

Gość wweenniiaa

zalozmy jestescie z facetem ktory jest z zona w separacji ona ma faceta. wasz facet zna haslo do jej konta na poczcie i nk, wchodzi na nie i czyta wam co ona pisze do swoich znajomych, a co oni do niej. jak zareagowalybyscie?

Gość wweenniiaa
,,,,,,,,

Gość kolorowy denaturat .
nadal kocha

Gość oninkkaauaauaa
nie jest mu obojetna bo gdyby byla to mialby to gdzies

Gość wweenniiaa
ale jestem szalona dziewczyny , co nie?

Gość wweenniiaa
tez tak mysle, mowilam kolezance ze pewnie jest jeszcze zazdrosny ze nie jest mu obojetna bo gdyby byla to na pewno nie wchodzil by na jej konta. ona przyznala mi racje, jak wrocila do domu ze spotkania ze mna to sobie wszystko wygarneli on ja pchnal ona go odepchnela a on sie wkurwil a pozniej powiedzial ze jak jej cos nie pasuje to ma wypierdalac. prawie ja wyrzucil z domu, o 2 w nocy wracala do swojego domu tramwajem, on to olal. poza tym dal jej do zrozumienia ze jest dziwka ale wprost nie powiedzial. powiedzial ze pewnie jak sie z nim rozejdzie to kolejnego dnia bedzie juz lezala na innym... miala jechac po ciuchy i wrocic do domu, ale zostala u niego. ja bym nie dala juz mu szansy a wy?

Gość wweenniiaa
co myslicie? jest glupia, naiwna? wierzy mu we wszystko co on jej powie.

Gość wweenniiaa
kiedys poprosila go zeby po skonczonej pracy odwiozl ja do domu on sie zgodzil, ale pozniej napisal zeby wpadla na chwile na piwo z jego znajomymi niedaleko jej miejsca pracy. bardzo zle sie czula, w koncu z nerwow zapytala sie czy ja w koncu odwiezie, powiedzial ze nie. wkurzona pojechala do domu, bylo juz ciemno i zobaczyla ze za nia powoli jedzie jakies czarne auto, wyszedl z niego facet i chcial ja wciagnac do samochodu ale nagle zobaczyl ze ktos idzie w ich kierunku wiec wszedl do auta a ona zaczela uciekac. jak powiedziala to jemu to stwierdzil ze wymysla i moze bajki pisac.

Gość wweenniiaa
aaa idę se pogrzebać patykiem w pochwie, bo tu same debile nie ma z kim gadac

Gość wweenniiaa
no tak idz podszywaczu jak cie to rajcuje! wypowie sie ktos? czy tylko ja widze minusy tego zwiazku czy rzeczywiscie jest beznadziejnie?

Gość wweenniiaa
i jeszcze dodam , że moj facet posuwa żonę mojego ciotecznego szwagra

Gość wweenniiaa
wysilibys sie. napisze ktos cos? ja i jej matka mowilysmy jej zeby zakonczyla to bo z czasem bedzie coraz gorzej ona powiedziala ze to skonczy, no ale niedawno sie dowiedzialam ze wrocila do niego. myslicie ze jak kolejnym razem bedzie miec z nim problem to zignorowac ja skoro nie slucha moich rad?

Gość wweenniiaa
,,,,,,,,,,,,,,,

Gość wweenniiaa
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość wweenniiaa
,,,,

Gość wweenniiaa

Gość wweenniiaa
,,...

Gość wweenniiaa
wypowie sie ktos na ten temat? co myslicie, czy rzeczywiscie dobrze ze dala mu szanse czy jednak powinna odejsc bo z pewnoscia sie nie zmieni...?

Gość wweenniiaa
co o tym wszystkim myslicie, chce poznac wasze zdanie na ten temat. wypowiedzcie sie

Gość angelkka
Laska, nie masz swojego życia? Zajmij się nim, zanim pchać kulfona w cudze co?:/

Gość co myślę myślę co następuje
że koleś jest pojebany i skoro takie numery robi byłej to ja bym bała się jakie numery mnie wytnie myślałabym też że skoro ich związek się rozpadł to coś jest na rzeczy i albo ona albo on ma trudny charakter.... skoro jednak to on śledzi ją na forach to znak że to on ma nierówno pod sufitem, już sam fakt że nowej partnerce o tym opowiada bez żenady znaczy że nie ma hamulców i nie do końca wie jakie zachowanie jest społecznie uznawane za normalne i akceptowalne

Gość wweenniiaa
mam swoje zycie tylko pytam innych bo nie wiem czy ja juz sama go demonizuje, uwazam ze to jest koles ktory nigdy nie nabierze do niej szacunku,to samo mowi jej matka. w ogole ona odzywa sie do mnie tylko wtedy gdy ma problem z nim, a jak jest wszystko w porzadku to ma w dupie nawet jednego smsa nie napisze. postanowilam ze jak teraz bedzie miala z nim problem i bedzie chciala sie spotkac zeby o tym pogadac to powiem zeby sama go rozwiazala, bo ja jej juz mowilam co ma zrobic. nie bede sluchala jej kolejny raz i udzielala mnostwa rad, a ona i tak zrobi co chce. a ten jej facet mysle ze jest kretynem, sam wychodzi na imprezy z kumplami, a jej powiedzial ze jej nigdy nie pusci na zadna dyskoteke bo na pewno go tam zdradzi. kiedys go zdradzila na dyskotece dziewczyna z ktora byl 6 lat i mysli ze ona zrobi to samo co jego byla.

Gość wweenniiaa