Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letnia niezamezna

Jestem rok z facetem a on mi sie nawet nie oswiadczyl

Polecane posty

Na dodatek mamy 30 lat i dopiero za niecaly rok mamy zamieszkac razem! Czyli do zareczyn jeszcze min 2 lata! Bede juz stara i co bedzie jak mnie zostawi?

Gość nierozumiemtego
skoro już wszystko ustalone to chyba już coś, rozmawiacie przecież! my rozmawialiśmy jeden raz i to dopiero po 2 latach :o zamieszkaliśmy razem i zobaczymy czy się zbierze bo dałam mu (nie mówiąc mu o tym) 1,5 roku od zamieszkania, czekać wiecznie też nie będę ale nie widzę potrzeby naciskania i wspominania o tym :)

Gość rozwódkaaa
No tak, 30 lat to późno na początek, niby najlepsze lata przed tobą, ale pewne potrzeby każda kobieta ma, myśmy pobrali się szybciutko, a efekt jak w nicku. Jeśli on traktuje to poważnie to możesz ponaciskać, a jeśli nie to i tak cię zostawi.

Gość widzialy galy co braly - do tw
nie ma sie do czego spieszysz,chyba ze chcesz szbkiego rozwodu:o sama jestem w twoim wieku i do niczego mi sie nie spieszy 🖐️

wszyscy mi wmawiaja ze skoro sie nie oswiadcza to trzeba go obserwowac czy nie traktuje mnie jak kolo zapasowe!

o ludzie to niby rok to długo wyluzuj dziewczyno i bez presji bo naprawdę zostaniesz sama

Gość widzialy galy co braly - do tw
rok to nieduzo

Gość ale o co chodzi....
lepiej spotykać sie i niehc sie oświadczy przed mieszkaniem ja ze swoim zamieszkałąm i teraz odciąga i odciąga a po pół roku od zamieszknia miały być zaręczyny i ciszaaaa...

Gość ale o co chodzi....
no nie dużo ale w wieku 30 lat to już sporo poza tym dzieci trzeba niedługo mieć bo potem może być za późno...

Gość prawiczy prawiczek 28
Dziwne z tym mieszkaniem. W takim wieku to już powinniście się szybko zdecydować a nie za rok. BO oświadczyny i ślub to raczej przesada.

Gość dlaczego zamieszkanie za rok
zareczenie za dwa?

Gość limonka 3 cytryny
Ja pierwszy raz wyszłam za mąż po 2 latach, a rok po zaręczynach. po 4 latach był rozwód. Z drugim partnerem byłam ostrożna i 12 lat mieszkaliśmy razem, potem zaręczyny i po roku slub. Nie gorączkuj się, bo co nagle to po diable.

hahahah ;-))) kolejna niezamezna panna co to po nocach nie moze spac ;-))) Kochana - jak Ci zalezy to ty sie oswiadcz jemu!! przynajmniej po reakcji bedziesz wiedziala na czym stoisz, facet jak jest zdecydowany to raczej szybko przechodzi od slow doczynow - ale to tylko moje obserwacje;-))) w twojej wypowiedzi az iweje desperacja;( ja nawet nie wiem czy tobie zalezy na nim czy wlasciwie na malzenstwie - a on jest tylko lancuchem do szczescia...

"Z drugim partnerem byłam ostrożna i 12 lat mieszkaliśmy razem" Kurcze :) Nie przesadzaj :) Ona nie ma tyle czasu :) Miałaby 42 lata rodząc pierwsze dziecko albo i 43 ;)

"No tak, 30 lat to późno na początek, niby najlepsze lata przed tobą, ale pewne potrzeby każda kobieta ma" z tym ze kazda ma inne;-)) choc zgodze sie ze jest szeroka gromada tych sikajacych ze szczescia jak dostana diamencik na palec;-) "Jeśli on traktuje to poważnie to możesz ponaciskać, a jeśli nie to i tak cię zostawi" ale po co naciskac nie lepiej zapytac wprost? aha - naciski nic nie wskoraja - nie ma takiej opcji zeby zmusic kogos do czegos na co ta osoba nie ma ochoty - z roznych przyczyn

Gość ale o co chodzi....
limonka 3 cytryny - bez przesady moja koleżanka wyszła za mąż po 1,5 roku i jest szczęśliwa :) to zależy od ludzi i ich podejścia charakterów..

Gość limonka 3 cytryny
Może by tyle miała, ja pierwszy raz miałam 21 lat i mam dziecko z tego związku, a wychodząc drugi raz za mąż miałam 36 lat i mam 2 dzieci.

Gość pokaż fotkę
no do tej pory to in-vitro będzie free ;-)

"Kurcze Nie przesadzaj Ona nie ma tyle czasu Miałaby 42 lata rodząc pierwsze dziecko albo i 43 " a jaki jest zwiazek miedzy zawraciem malzenstwa a urodzeniem dziecka? Wydaje mi sie ze osoby kt sa naprawde tradycjonalistami to bardzo szybko zakladaja rodziny - najczesciej z pierwsza lepsza zainteresowana osoba, niestety..

"a jaki jest zwiazek miedzy zawraciem malzenstwa a urodzeniem dziecka? " Nie każda kobieta ma w planach bycie samotną matką. Taki jest związek. Większość normalnych ludzi najpierw bierze ślub a potem ma dzieci. I nie ma to nic do wiary..

Gość la la la la al la
A po co Ci sie tak spieszy do slubu? Myslisz, ze cos sie zmieni na lepsze po tym w Twoim zyciu?

"Nie każda kobieta ma w planach bycie samotną matką. Taki jest związek. Większość normalnych ludzi najpierw bierze ślub a potem ma dzieci. I nie ma to nic do wiary.." Kochana czegos nie zrozumialas a mojej wypowiedzi;-) urodzenie dziecka poza malzenstwem nie oznacza samotnego macierzynstwa, to po pierwsze. Wiekszosc ludzi (bo nie ma definicji dla normalnosci;-) to najpierw sie zakochuje - potem zaczyna ze soba byc - zaczynma wspolzyc a potem podejmuej decyzje co dalej ze zwizkiem zrobic - jak myslisz na ktorym etapie moze pojawic sie ciaza??;-)) zostawie Cie z tymi przemysleniami;-) nie wiem o jakiej wierze mowimy tu - ale wiara w cokolwiek a boga lub w puszke piwa - zawsze odgrywa znaczenie, takie jest moje zdanie;-)