Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWusiaa

Mój chłopak mnie nie szanuje co robic

Polecane posty

Gość EWusiaa

Witam wszystkich. Sparwa wyglada tak : jestesmy razem 4 lata na poczatku bylam naprawde nie w porzadku poniewaz w glowie milam tylko imprezy kilka razy calowalam sie z innym i dlatego zerwalismy po jakims czasie wrocilismy do siebie bo zrozumielam ze tylko jego kocham on mi wybaczyl i od tamtej pory jestem juz w stosunku do niego wporzadku pomimo czepiania sie o drobnostki Jednak on mnie oklamujemowi ze nie pali a ja caly czas znajduje to zapalniczke to paczke po fajkach schowana to okruchy tytoniu w kieszeniach jak zaczynam temat to oczywiscie klamie prosto w oczy jak sie klocimy mowi ze mam sie zamknac ze jestem po**bana ze ma dosyc tego burdelu i wypomina mi wczesniejsze imprezy i facetow co bylo conajmniej 2,5 roku temu nie wraca do domu na noc niby spi u siostry ale jak mam mu w to wierzyc skoro n ie oklamuje tylko mnie ale tez swoich najblizszych ja naprawde staram sie jak moge przymykalam oko nawet na to palenie gotuje sprzatam piore nigdzie nie wychodze na zadne imprezy czekam az wroci z pracy kocham go ale potzrebuje obiektynej opinii na ten temat

Gość nie-szanuje
co ty mozesz w zwiazku z tym zrobić... hmmm.. pomyślmy? ohajtaj sie z nim i jak najszybciej zrobcie sobie 5ro różowych dzieci?

Gość EWusiaa
to nie chodzi o sam fakt palenia skoro on zadeklarowal ze nie pali to niech mnie nie okalmuje gdyby otwarcie powiedzial mi jak sprawa wyglada to byloby inaczej a tak to robi ze mnie idiotke

Gość faefafaafaffafafa
PO CO MU ZABRANIASZ PALIC SKORO WIESZ, ZE ON CIE OKLAMUJE I CHCE, MUSI PALIC?? skoro mieszkacie razem to chyba nie macie po 13 lat :O ogarnij sie, bo sama na jego miejscu bym sie wkurzyła, ze bedac dorosłym człowiekiem ktoś zabrania mi czegos robic, na papierosach jest napisane OD LAT 18 WIEC NIE WIEM O CO CI CHODZI 16STU LAT NIE MA A TY NIE JESTES JEGO MAMA

Gość faefafaafaffafafa
POZA TYM WIESZ CO TO JEST INTERPUNKCJA????

Gość EWusiaa
nie rozumiecie ja mu nie zabraniam jak chce palic to ok tylko niech sie otwarcie do tego przyzna a nie mowi mi ze nie palil przysiega na wszystkie swietosci a ja na kazdym kroku znajduje dowody na to ze jest inaczej JA MU NIE ZABRANIAM

Gość rozstanie
i tyle

Gość EWusiaa
TAK, wiem. Skoro komuś to przeszkadza to ok, bede stosowała sie do zasad interpunkcyjnych, jeśli to takie istotne.

Gość faefafaafaffafafa
to po co się czepiasz, niech robi co chce.. cos mi sie wydaje, ze nie ebz powodu klamie skoro ty mu nie zabiraniasz to czemu cie oklamuje??? chyba powód tego jest jakis wie , ze ci to przeszkadza i sie z tym kryje innego pomysłu nie widzę.. chyba, że pali trawkę ;] też zapalniczke mozesz znalezc, papierosa tez się skrusza do tego.. i to w kieszeni to nie tyton tylko może topki zioła..

Robisz mu pewnie jazdy opalenie więc okłamuje Cię dla świętego spokoju. Ludzie mają ważniejsze problemy niż palenie.

przede wszystkim jak już mu szperasz po kieszeniach i kontrolujesz to chyba ma prawo się na ciebie wkurzać, a poza tym kłócić się o palenie? przecież jesteś kobietą i wierz że jest tyle różnych sposobów żeby ułaskawić faceta a jak mówi do ciebie że jesteś po...ana to walnij go w potylice tak żeby gwiazdy zobaczył

Gość isabeła lacka
nie ma szacunku w waszym związku,z tego nic nie będzie chyba że wystarczy ci byle jak żyć ,zacznij z kimś od nowa i postaraj się żeby następny związek był wartościowy:)

Gość chinota
dla ciebie jest problemem że pali - ja bym raczej się przejmowała że nie wraca na noc.... myślę że leci z tobą w kulki....

Gość ddd123
A niech Cię okłamuje... Sama nie byłaś lepsza. Nie lubię kobiet takich jak Ty, tzn. oczekujących uczciwości, mimo że w stosunku do niego nie byłaś lepsza...Jak Ci się nie podoba to go zostaw, a nie udajesz niewiniątko

Gość EWusiaa
ale ja dobrze wiem co zrobilam tylko ze ja go nie oklamywalam zawsze bylam szczera jak zrobilam cos zlego to odrazu z nim o tym rozmawialam trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny zawsze moilam mu o wszystkim ,,,,, czyli to jest moja wina wszystko tak?

Gość EWusiaa
ale czy to mu daje przwo na to zeby tak do mnie mowic ?

Gość Eleeene
a musisz prac, sprzatac i czekac na niego ? Wypierz swoje, zrob do jedzenia swoje ulubione potrawy a on jak chce, to niech sie bierze za robote i gotowanie.Nie bedziesz zgorzknila choc z tego powodu. Zamiast czekac, zalatw sobie dodatkowa prace ,chocby sprzatanie u kogos, wyjdz na jakas gimnastyke i nie czekaj jak ten kocmoluch w domu jesli jestes niedoceniana. Palic -chce niech sie truje. Albo zaakceptujesz to albo daj sobie spokoj poki nie jestes zona . Nie warto byc odana do ostatnich sil bo jest sie wtedy zgorzkniala do bolu :-P No chyba, ze drga strona rewanzuje sie tym samych , wiec nie ma mowy wtedy o zgorzknieniu.

Gość EWusiaa
hmmm... to ze przestane robic te wszystkie rzeczy nic nie da bo on pracuje u swojej babci wiec brak obiadu czy brudne ubrania go nie rusza babcia wszystko zrobi

Gość żona nałogowca
Przeczytajcie! Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi

Gość EWusiaa
naprawse wspolczuje moze porozmawiaj z ukochanym uswiadom go co taki dym robi z organizmem jego dziecka sciagnij jakies zdjecia pluc dzieci ktore sa biernymi palaczami i pokaz mu je moze to cos pomoze

kurcze najgorzej to jak kobitki są niezaradne, przepraszam, że tak napisałam ale dziewczyny z facetem jak z dzieckiem wszystkiego trzeba uczyć, tłumaczyć jak krowie na miedzy a jak to nie pomaga to i skarcić trzeba

Gość żona nałogowca
to nie takie proste. Prosiłam go aby nie palił jak byłam w ciąży... nie słuchał palił przy mnie