Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattoa

czy jest różnica między koachaniem się a uprawianiem seksu?

Polecane posty

Gość mattoa

szczególnie dla facetów?

Gość tak jest ruznica
kochaniem se jest miedzy małżonkami aa uprawia sie sex tylko miedzy przygodnymi partnerami chodzi tez o te co wymieniają co 3 lata

Kochamy się tylko z kimś kogo kochamy. Sex uprawiamy również z kimś kogo kochamy, albo z kimś z kim mamy ochotę bez uczuć.

Gość jak pomiedzy
polowaniem i swiniobiciem

Gość werrea
dla mnie przynajmniej jest, seks mogłabym sobie raz uprawiać z bradem pittem np., a kocham się z mężem , chodzi o te odczucia podczas seksu

Gość Shadow Silencer
Jest i to gigantyczna. Niebo a ziemia. Właściwie są 3 rodzaje. Pusty sex - bez sensu i bez urazy dla prymitywów i ruchaczy. Nic się nie czuje do dziewczyny tylko się ją traktuje przedmiotowo. Totalnie pusta rzecz. Coś dla kretynów bez mózgu i uczuć. Sex z osobą do której coś się czuje - np. dobrą koleżanką z pracy, dobrze się bawicie, wspólne tematy, śmiechy i fajny sex :) Sex z miłością - jak powyżej tylko z miłości. Kochanie się - hmmm to coś czego słowami ciężko będzie opisać. Tu nie chodzi o to że z mężem. Chodzi o to, że z osobą którą się bardzo kocha i która kocha wzajemnie, a do tego z którą się synchronizuje w wielu względach. Cudowna i piękna rzecz. Przeżycie , którego niczym innym nie da się porównać. Połączenie ciała, zmysłów, nastroju, klimatu, otoczenia, podobnych potrzeb, odczuć, pociągu fizycznego i psychicznego. Coś czego mało kto tak naprawdę doświadcza gdyż kobieta i mężczyzna oprócz tego , ze jest im ze sobą dobrze i się kochają musza jeszcze się zgrać się zmysłami. Musza się doskonale spasować aby potrafić wejść w grę zmysłów. W sumie nie do opisania. Można być nawet z kimś małżeństwem a tego nie przeżyć nigdy. To chłonięcie siebie nawzajem. Mi się zdarzyło być z taką dziewczyną właśnie była ta synchronizacja, ale zostaliśmy rozłączni :( Mimo to to co opisałem to właśnie kochanie się. Różnicę chyba widać :) ehh

Gość elllaa 228
shadow pięknie opisane :) życzę każdemu żeby coś takiego przeżył ! nie rozumiem tylko za dobrze seksu z koleżanką , fajne tematy i fajny seks

Gość andziia
kochanie się to coś pięknego, dopiero z moim obecnym kochaniem czegoś takiego doznałam, pragniesz tej drugiej osoby nie tylko fizycznie ale właśnie psychicznie i na jakie tam inne sposoby jeszcze mogą być ,na wszystkie Towarzyszy temu niesamowita zmysłowość, namiętność, chcesz dla tej drugiej osoby jak najlepiej, stajecie się jednością

Gość andziia
bo tak jest 🖐️ mój facet jest poniżej średniej :)

Gość werrka 2
zalezy od factea 🖐️

Gość Lilluś Evangeline*__
Shadow niemalże czułam tą grę zmysłów ..mhm... pięknie to opisałeś:)