Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

listopadowa_k

Kłopoty w małzeństwie, w macierzyństwie, brak przyjaciół...

Polecane posty

Gość ja z tobą pogadam;) mam
podobne problemy;)

Gość bo życie jest do doopy
I już 😭

życie bywa do doopy, ale bywa i miłe. czasem.. Niekiedy wszystko idzie pod górkę i źle, i ja mam chyba włąśnie taki czas.

Gość facet z ...
Może pogadamy w łóżku. Mój kutas pogada z Twoją szparką.

Gość bo życie jest do doopy
Czasem może bywa miłe, ale jeśli dla mnie kiedyś takie było to ja nie pamiętam tych czasów...

Gość ja z tobą pogadam;) mam
u mnie do dupy było 2 mies temu, ale jakoś to przeszliśmy... miałam w głowie różne myśli, łącznie z tmi o zdradzie i wyrzuceniu męża z domu, ale sie poprawiło... mocno wyluzowaliśmy i jest ok;)

A ja jeszcze pamietam jak to jest gdy bywa miło. Wolałabym nie pamietać, bo przyzwyczaiłabym się do tego co jest i nie ciażyło by, a jak się pamięta dobre czasy, to jest za czym tęsknić. A za czym wy tesknicie?

W moim domu ostatnio tez jakiś czas było "ok", ale jakim kosztem? We własnym domu czuję się obco, wciaż uważam na słowa, na zachowania. Wtedy jest ok. Ale do bycia szczęśliwym, albo chociaż zadowolonym to daleko.

Gość gość
Ja chętnie pogadam odezwij sie do mnie na gg :)

mania, nie mam gg, ale czy dobrze widzę, ze jesteś w ciaży?? czy stopka aktualna?? Ale ci zazdroszczę, ja rok temu o tej porze jeszcze bujałam się z brzuszkiem ;-)

Gość jesssicca
u mnie kaszana pod kazdym wzgledem klotnie wyzwiska, cich e dni, brak KASYobwinianie sie nazajem to, ja na zwolnieniu dostaje tylko 780zl bo mam najnizsza, moj po studiach zarabia 1600zl, brak chaupy i brak zdolnosci kredytowej, po oplatch ok 1400 zostaja nam ochłapy , co starczaja na tydzien, potem pozyczka i tak w kołko ja w depresji leze w domu jedyne co mam to net i tak cały dzien, mam ochote strzelic sobie w leb, ale okresu niemam juz 3 dzien- jescze tego mi brakowalo!!!!!!!!!!!

jessica na zwolnieniu jesteś z powodu depresji? ja obecnie na macierzyńskim jestem, ale juz niedługo idę do pracy, bedę dopiero szukać ;-(

Gość jesssicca
tak - z tego powodu, ale mial okropna sytuacje w pracy i dobolo mni e to na maksa, niemam sily szukac nic inego, zreszta nic niema wszystko co oferuja to 7,8zl za h:(

Gość gość
Hehe tak tak jestem :D A dziś mam szczęśliwy dzień :D Urodzinki moje i mama wychodzi ze szpitala oraz mam rocznice z moim i wybija mi dziś 30 tyg ciąży :D

Gość gość
autorko a e -maila masz bo tu czesto kontakt sie traci :D

maniu gratulacje, dużo zdrówka i w ogóle ;-) moje dziecie za tydzień skonczy roczek. maila mam ale narazie sie nie ujawniam jeszcze ;-) jessica mnie też czeka niedługo szukanie pracy.. a czym sie zajmujesz, albo czym chciałabyś zajać? zdradzisz ile masz lat?

Gość jesssicca
3ol, liceum ekonomiczne ok angielski i grecki, 5lat pracy za granica whoelu, obecnie w polsce (zachcialo mi sie)i jedyne c moge znalzc to sklep spozywczy:(myslalam juz o pracy na czatach erotycznych(upadly moje morale) ale jesc cos musze.Na rozm, jak pojde to na jedno miejsce 45osob czeka jak na casting, nwet jak ktosby dal 900zl pracowałyby....

listopadowa a z kim zostawisz dziecko??moja córka dziś zaczyna 14miesiąć z chęcią bym poszła do pracy, ale takie małe dziecko z kimś obcym to nie bardzo,

izabella ja zostawię z moją mama, akurat za kilka miesiacy idzie na emeryturę. na początke będę szukała pracy na 1/2 etatu bo nie wyobrażam sobie cały dzień bez malej. jessica to w podobnym jesteś wieku. ja sama nie wiem gdzie zacząć szukać, nie wiem co chcę robić, ale na pewno nie spożywka i gastronomia. myślę o solarium, recepcji itp.

Gość gość
listopadowa_k dziekuje :) Widze ze wy doswiadczone mamy Poradzcie mi jakie lozeczko najlepiej kupic te zwykle czy te wieksze ?

mania ja mam klasyczne łóżeczko o ile pamietam 120 /60? czy podobnie, ale mam tą większą pościel, kołderka chyba 100/140 będzie na dłużej. Nie wiem czy dokladnie podałam wymiary, ale mniej więcej ;-) jej ale wspaniałe były te przygotowania, zakupy...

Gość gość
Ja to niewiem od czego zaczac co kupowac a co nie