Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunusia

moj facet nie potrafi mowic o uczuciach

Polecane posty

jestesmy ze soba juz ponad 2 lata i mieszkamy razem prawie caly taz zwiazku, nigdy nie usłyszalam od niego slow KOCHAM CIE

Gość malinowe usta me
bo on cie nie kocha

wlasnie, zastanawialas sie nad tym ? bo ja od 3 lat slysze to codziennie. A problem z wyrazaniem uczuc to ja mialam ale szybko go pokonałam, bo uczucia mnie przerosły:)

tak myslalam ale ten jak mu mowie ze nic do mnie nie czuje to mowi ze glupio gadam ze tak nie jest, planujemy wspolna przyszlosc wiec mysle ze jakby tak bylo to mial by mnie gdzies a tego powiedziec nie moge...

Gość skoro nie kocha to po prostu
nie mówi. Jest z tobą, bo mu tak wygodnie. Jak się zakocha to pryśnie... A póki co sypia z toba. Na bezrybiu i rak ryba...

ja slysze od niego rozne slowa ktorymi chcialby zastapic te slowa, wysyla mi mmski z roznymi misiami i napis LOVE YOU ale nigdy kocham...

czasami mysle ze to jest taki typ ktory nie mowi o uczuciach tylko je okazuje... bo tego zarzucic mu nie moge

bo chce byc mily.. ile macie lat? Weź go na rozmowe i go spytaj wprost.. Pamietam jak ja jeszcze nie bylam pewna swoich uczuc on mowil mi ciągle " kocham" a ja się usmiechalam i obdarowywalam go pocalunkami, tak się wywijałam od powiedzenia " kocham"

22 i 24 on mozna powiedziec ze prowadzimy juz małzenskie zycie, co prawda bez formalnosci

ku***a czasami mam ochote gon wziasc za kark i zapytac prosto w oczy ale nie chce w nim tego wymuszac...chcialabym zeby on powiedzial o tym sam z siebie kur**a!!

podobnie jak ja z moim i z wieiem i zyciem :) Wiesz.. ja juz bym wolala z nim porozmawiać niż czekać aż sam z siebie powie " kocham" lub " nie kocham"

caly dzien dzis go mecze sms nie wprost ale jakies aluzje ze juz tyle razem a on nic i za kazdym razem mnie jakos zbywa, chyba wypije zgrzewe browarow i z nim pogadam wieczorem jak wroci z pracy, troche odwagi nabiore bo juz nieweim co robic zeby go przełamac...