Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilll84

problem z filmami xxx i moją kobietą

Polecane posty

Gość kamilll84

Witam! Jestem w szczęśliwym związku z moją dziewczyną od 2 lat. Na wstępie zaznaczę, że obecnie nie oglądam filmów xxx i nie ciągnie mnie do tego, a wręcz odpycha. Wszystko jest tam sztuczne i nie prawdziwe. Owszem gdy byłem gówniarzem to mnie to jarało. Obecnie jestem szczęśliwy i zakochany. Seks jest super, urozmaicony i namiętny. I problem pojawił sie około 2 miesiące temu. otóż moja Ania(imię zmienione) zaproponowała żeby razem obejrzeć jakis filmik. Mam świadomość, że ona lubi sobie je oglądać gdy mnie nie ma (np. podróż służbowa). W sumie jestem otwarty więc czemu nie. Obejrzeliśmy potem wiadomo seks. Minął tydzień znowu propozycja no to ok tym razem film typu facet i trzy kobiety. No ok skoro jej sie to podoba to czemu nie. Ale kolejne propozycje i filmy stawały sie coraz bardziej ostrzejsze i przy wczorajszym po prostu wymiękłem i nawet nie potrafiłem sie podnieci ; jakies sado maso, maski na twarzy. po prostu masakra. ona pytała czemu itd. nie umiałem jej powiedzieć że dla mnie to no cóż jakieś zboczenie. skłamałem że jestem zmęczony itp. nie wiem co robić aż się boje kolejnej propozycji... myślałem że mamy udany seks, ale zaczynam w to chyba wątpić... Zawsze eksperymentowaliśmy tj. seks w róznych miejscach i pozycjach. Ale jej to chyba nie wystarcza... Co robic jak z nia rozmawiać?

Gość ahayeh677
powiedz prawde, tylko prawda cos moze zaradzic, chcesz zeby darła na ciebie morde przy kolejnym razie jak ci nie stanie? niech sie wali ta dziewucha i zyje jak na zwiazek przystalo a nie jakies filmy zboczone

Ale jej to chyba nie wystarcza... Co robic jak z nia rozmawiać?" najlepiej w masce

Gość kamilll84
taaa mam się z czego cieszyć... zauważyłem że te filmy pokazują głównie dominację kobiety nad mężczyzną. w tym ostatnim filmie facet był skuty jakimiś kajdanami i w masce a kobieta biła go pejczem. faktycznie powody do radości, że moja kobieta to ogląda.

no ja bym skakał z radosci , ze swieca szukac takiej ktora lubi cos nowego ;)

Gość kamilll84
BLU# może jeszcze chciałbyś, żeby odtwarzała sceny z takich filmów w rzeczywistości? tego się chyba najbardziej boja, że ona będzie chciała przenieść to do łóżka (w sensie to sado maso, bo na wszelkiego rodzaju pozycje i miejsca jestem otwarty).

to ja mialam kiedys takiego chlopaka, ktory mial bardzo wysoki temperament i tysiac pomyslow na minute ( czasami zastanawiam sie jak ja to wytrzymalam ) i takze mial nakretke na filmy typu XXX i chcice na trojkacik, ciagle mnei namawial, meczyl .... Lecz ja mowilam NIE, musisz porozmawiac z nia, ja ze swoim porozmawialam ,ale wkoncu sie rozstalismy, bo chyba juz mnei przerastaly Jego nowe pomysly na urozmaicenie sexu ;)