Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henemet666

Kto zapłaci za studniówkę?

Polecane posty

Gość Henemet666

Witam drodzy Internauci! Chcę zasięgnąć Waszej opini. Otóż niedługo szykuje mi się studniówka, a jako osobę towarzyszącą chciałabym wziąć mojego chłopaka. Nie mieszka on niestety w moim miejście i musi dość spory kawałek dojechać. Teraz pytanie, w które właściwie wpędziły mnie koleżanki: czy każde z nas powinno zapłacić za siebie (około stówki) czy ja, z racji, że zapraszam, powinnam ponieść całe koszta? Pamiętam, że on musi jeszcze do mnie dojechać i też parę dyszek zawsze zejdzie na bilet. Poradźcie proszę!

Gość erwerwerw
ty powinnas zapłacic za siebie i za niego.

nie wiem co ci kolezanki nagadaly, ale placi dziewczyna ktora zaprasza zas facet moze jej kupic kwiaty i obowiazkowo wodke:P

Gość o kurde wspolczuje
oczywiscie, ze Ty powinnas zaplacic za was oboje. Nie ma sie nawet nad czym zastanawiac...ja bym sie obraizla gdyby osoba zapraszajaca mnie na jakas impreze jako os. tow.kazala mi za siebie placic

Gość ta poooomoooocna
No jasne, że musisz zapłacić za niego. Przecież mu głupio nie powiesz : przyjechales, chcesz wejsc to plac... albo idź sama oO.. jeśli nie chcesz ponosić dodatkowych kosztów.

Gość płacisz za niego I ZA WÓDE też
On MOZE, ale NIE MUSI zapłacić sobie za bilet.

nie no za wodke to juz nie placi:P Facet sie zajmuje alkoholem, ni chyba ze czasy az tak sie zmienily:D a studniowka mialam zaledwie kilka lat temu