Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungarrrry

mam jutro spr z historii a nic nie zrobilam, pije sobie herbatke i siedze na nec

Polecane posty

Gość hungarrrry

ie a mam juz jakies jedynki chyba z tego przedmiotu powiedzcie mi - dlaczego jestem taka leniwa?? ahh.:(

Gość hungarrrry
liceum odzyskanie niepodleglosci, II rzeczpospolita, jakies reformy rolne... 🖐️

Gość kasssssia
i tak juc nic nie zrobisz... chyba że poswiecisz z pół nocy ;) albo nie idź do szkoły i pisz w innym terminie;p

Gość hungarrrry
pojde, dostane 1, najwyzej potem poprawie... ale wiem ze jutro na pewno obudze sie z niezlym wkurwem :P

Gość licencjatka_ona
jakbym widziala siebie kilka lat temu :P nienawidzę historii :P miałam podobną sytuację do Ciebie :P ale zrobilam jakas prace na zaliczenie, cos w grupach i wpadly jakies czwórki, wiec postawił na koniec 2 :P (moja jedyna 2 w zyciu na swiadectwie...:D ale jakoś mnie to nie boli :P ) olej, kiedyś się bedziesz z tego śmiać tak jak ja teraz :D

Gość hungarrrry
dzieki :D

tez tak robiłam w liceum, myslę sobie wezmę się na studiach i dupa jak było tak jest. w ogóle nie mam energii, biorę cały czas sudafed, piję dużo kawy i sobie powoli rozwalam narządy:o nawet mi się ściąg nie chce robić:o polecam zwalić od kogoś:D

Gość jakie łatwe tematy
to można się przez godzinę nauczyć! :-) Ale to pewnie dlatego, że ja lubię historię

tez tak mialam. historia jest fajna, ale nauczyciele tak przynudzaja:O grozila mi pala na koniec polrocza, ale dostalam 4 z testu i wybronilam sie na 2 :classic_cool:

nie wiem jak u Ciebie jest z poprawianiem, ale ja zawsze umiałam tylko odrobinę więcej niż nic na poprawce i zawsze myśl, jakos to będzie...