Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

COFFEHEAVEN

JAK WASI MEŻCZYŹNI OKAZUJA WAM UCZUCIA;)????

Polecane posty

DZIEWCZYNY KOCHANE napiszcie prosze jak to jest u Was w zwiazkach, jak Wasi mężowie, narzeczeni czy chłopaki, kochankowie;) pokazują , że Was kochają , że im zależy, że jesteście dla nich wyjątkowe?????? taki miły i przyjemny temacik, myślę, więc czekam na mase odpowiedzi ;D

Gość lolone
moj nie reaguje na nic i sie nie odzywa kilka dni, a potem sztywno odpowiada na moje pytania nie dodajac nic od siebie. tak on okazuje swoje uczucia. :o

Ja ogolnie jestem w zwiazku na odleglosc, krotko, ale jak narazie jest wspaniale :) moj partner jest troskliwy, kochany, wciaz zapewnia ze mnie kocha i teskni... smiejemy sie razem, mamy mnostwo tematow do rozmow itd. ..

Gość Emer.
Moj kochanek ;) wysyla mi codziennie mnostwo smsow - na dzien dobry, dobranoc, pyta, co robie. Jesli skonczy wczesniej prace przychodzi do mnie i odprowadza mnie do domu albo robi mi zakupy i gotuje obiad. Pomaga mi przy wszelkich domowych czynnosciach wymagajacych "meskiej reki". Czesto zaprasza na kolacje, do kina czy daje prezenty bez okazji ;-)

A jak wyglada u mężatek to okazywanie uczuc przez mezczyzn??? Czy tez u dziewczyn w dlugoletnich zwiazkach;)???

Gość lolone
4,5 roku razem z krotkimi przerwami, wolny zwiazek. nie wiem juz co mam zrobic z tym "zwiazkiem" :o

Mój mi okazuje jakiekolwiek uczucia wtedy kiedy jestem chora i nie mogę normalnie egzystować (a że rzadko choruje...) no i jak mam okres, bo wtedy wyginam się z bólu na wszystkie strony ale i tak przygotuję mu obiad, więc docenia mnie powie parę miłych słówek i do następnego okresu :D

Gość dsddfdf
My jestesmy razem prawie 4 lata ale moj facet dalej jest pieszczochem i nie stroni od czulosci :) Przytula mnie,glaszcze,zdarzaja sie tez komplementy :) Odwozi do domu kiedy jest pozno albo czeka ze mna na autobus zebym sama nie stala na przystanku. Zaprasza mnie czesto do roznych knajpek i jako ze nie mam kasy w 90% przypadkow on placi. Dzwoni do mnie zeby spytac jak mi minal dzien,no i sie wygadac przy okazji :D Ma ciezki charakter i jest wredny,do tego nigdy nie mowi ze mnie kocha,ale widac ze mu zalezy po tym jak sie zachowuje :)