Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytytyy

mojemu facetowi podobają się takie KOBIETY

Polecane posty

Gość ytytytyy

jak Katarzyna Glinka Natasza Urbańska Górniakowa DODA!!!!!!!!!! Joanna Krupa Przybylska Anna Mandaryna DODAŁ JESZCZE ŻE NIESKAZITELNA JEST DLA KAŻDEGO FACETA GLINKA ŻE TO CUDO ŻA KAŻDY O TAKIEJ MARZY CHOCIAŻ JEST Z INNĄ tak mawiał

Gość morda w wiadro
Glinka mogłaby mieć większe piersi ale poza tym to świetna jest rzeczywiście mawiał? tzn że go poćwiartowałaś i zakopałaś w piwnicy?

Gość malaczka
wygląda jak facet

Gość malaczka
pozniejszy michael jackson

Gość malaczka
przybylska i inne jessiki alby to tez nic ciekawego wg mnie

Gość Lady Aga
I co w zwiazku z tym??

Gość morda w wiadro
malaczka skąd wiesz że facet ytytytyty wyglądał jak Jackson? pewnie razem go zamordowałyście

Gość malaczka
glinka wyglada jak jackson wg mnie

Gość lekoooomankaa
no moj mi wczoraj powiedział że ALba mu sie podoba, wyśmiałam go :) bo to pospolita cnotka niewydymka z urody, sama wolę konretne egzemplarze np Penelope Cruz

Gość morda w wiadro
Lady Aga ja tu śledztwo prowadzę zaraz będę dzwonił do ef bi aj w sprawie zakłucia fana Glinki

Gość snclkasnclasdca
wiec niech sobie palant poszuka . ode mnie by dostal w morde i nara

Gość malaczka
alba i przybylska to lipa, wymieniam je razem, bo to podobny typ jakos nigdy mnie nie powalily uroda

Gość malaczka
no wlasnie, tez sie dziwie, ze mu nic nie wspomnialas. moze na poczatkach zwiazku istnieje jeszcze takie skrepowanie mowic wszystko wprost, ale z dluzszym stazem mowi sie co nie pasuje

Gość xxx.
Jejku, przeciez one sa bardzo rozne. Gorniak ma sliczne rysy twarzy, Doda jest dzielem chirurga plastycznego, Joanna ma krzywe usta i oko i jest dzidzia piernika, Przybylska dziecinna i niewinna z natury, a Mandaryna malo kobieca...

Gość morda w wiadro
malaczka ja cię wogóle nie rozumiem ty chyba masz coś z łepetyną no zobacz sama: Obecnie glinka jest jednym z najbardziej rozpowszechnionych w Europie lekiem o szerokim spektrum działania. W oficjalnej medycynie leczenie glinką stosuje się przy schorzeniach skóry, chronicznych i ostrych stanach zapalnych stawów, kręgosłupa, mięśni, nerwów obwodowych... Glinkę stosuje się w wielu światowej sławy uzdrowiskach oraz szpitalach Niemiec i Szwajcarii w leczeniu różnych chorób, szczególnie gruźlicy. W czym tkwi jej moc i siła? Glinka ma w zasadzie wszystkie makro i mikroelementy, niezbędne dla człowieka, takie jak: krzem, fosfor, żelazo, azot, wapń, magnez, potas aluminium, cynk, miedź, selen itd. przy czym w formie dobrze przyswajalnej przez organizm człowieka. Skondensowane pierwiastki w glince gwarantują uzupełnienie niedoboru pierwiastków i soli mineralnych w organizmie. No powiedz mi czy to jest podobne do Michaela Jacksona? z której strony pokaż

Gość malaczka
a Twoja lecznicza glinka tez mogłaby mieć większe piersi ? :P

Gość morda w wiadro
ale ja nie mówię o piersiach leczniczej glinki tylko o Katarzynie która jest sto tysięcy razy mądrzejsza od ciebie, i piękniejsza do tego, nawet z takimi piersiami jak ma nie moja wina że wszędzie widzisz Jacksona, może powinnaś pójść do jakiegoś lekarza

Gość malaczka
jak Katarzyna Glinka Natasza Urbańska Górniakowa DODA!!!!!!!!!! Joanna Krupa Przybylska Anna Mandaryna do kazdej mozna sie przyczepic glinka - jackson urbanska - przypomina herbus, ktora z kolei przypomina fione ze shreka gorniaczka - naciagnieta dla mnie do bolu doda - reklama operacji plastycznych, kiedys wygladala tragicznie krupa - jakies te usta krzywe, jakby chcialy sie wydostac z twarzy przybylska - nic ciekawego, po prostu przypomina slodka dziewczynke mandaryna - nic specjalnie ciekawego

Gość malaczka
a skąd masz takie informacje ? :) szczerze wychodząc z nią gdzieś nie czułabym zazdrości, a jacksona mi przypomina i tyle

Gość morda w wiadro
a czy ja ci karze umawiać się z Glinką? ja ci do twoich preferencji nie zaglądam, liż sobie kogo chcesz

Gość morda w wiadro
ej malaczka a jak tak piszesz że3 nic ciekawego nic ciekawego to podaj w takim razie przykład jakiejś ciekawej albo poka fote :classic_cool:

Gość edrtgyhjkjhgfd
kazdeu mojemu facetowi podobala sie natalie portman ale trzeba przyznac ze kobieta jest sliczna

Gość malaczka
hej, nie gustuję w kobietach :) ale tak o musiałabym się zastanowić szczerze mówiąc. a co do mojej urody, robiłam sobie na przykładzie kilku zdjęć porównania, do jakiej gwiazdy jestem najbardziej podobna. i najczęściej wychodził mi mix: keira knightley, penelope cruz i beyonce :P

Gość morda w wiadro
wiem wiem gustujesz w jacksonach pewnie oblizujesz plakaty na ścianie w swoim pokoiku ale to nic złego naprawdę no chyba że tym lizaniem rozmoczysz ścianę i nastąpi katastrofa budowlana i kogoś przygniecie więc uważaj ze swoimi popędami malaczka!!! Natalie Portman jest bardzo ok i Charlize Theron też

Gość klikam ile wlezie
a mojemu podoba sie Katarzyna Bujakiewicz,Anna Przybylska i Dorota Gardias ktora notabene jest podobna do Glinki;)

Gość malaczka
a mojemu podobam się ja :)

Gość morda w wiadro
mówisz o swoim plakacie? często do ciebie przemawia?

no i o co ci chodzi , przeciez i tak Cię z nimi nie zdradzi! A Tobie żaden muzyk czy aktor nie podoba się??

Gość malaczka
kurde, mojego lubego nigdy nie nazywali "plakat" :P

Gość malaczka
no i o co ci chodzi , przeciez i tak Cię z nimi nie zdradzi! ale gdyby mial okazje zapewne by to zrobil, to tylko kwestia tego, ze nie obraca sie wsrod kregu celebrytow