Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytytyy

mojemu facetowi podobają się takie KOBIETY

Polecane posty

Gość morda w wiadro
może po prostu nie chwalisz się za często że pan jackson z plakatu jest twoim lubym mnie rajcuje Bieber jest taki słodki

No skoro sprawiacie tak sprawę, macie żal do faceta o zdrade , której jeszcze nie popełnij to nie dziwcie sie , że w końcu to zrobi i to w cale nie z gwiazdą.

Gość malaczka
i jak tam masturbacja nad jego plakatem ? :)

Gość malaczka
nigdy nie wiedziałam właściwie, po co takie rzeczy mówi się partnerowi. nie lepiej tego nie okazywać ? można komuś zrobić przykrość, nie każdy ma tak wielki dystans do siebie, że mu to przeleci koło tyłka

Gość morda w wiadro
malaczka nie martw się twojemu też się podoba kilka kobiet oprócz ciebie ale ci o tym nie powie bo ma instynkt samozachowawczy masz coś do masturbacji?

Gość morda w wiadro
bimber jest za ostry dla mego delikatnego gardła, wolę whisky z colą :classic_cool: przyszedłeś i pewnie zaraz będziesz opiewał Dziubusia i inne kefeteryjne piękności

Gość super chruper
Co się dziwisz zobacz jakie oczy ma Glinka czy Przybylska.Każda o takich marzy...

Gość malaczka
szkoda tylko, że jak spojrzałam na jego byłe dziewczyny, to od razu podniosła mi się samoocena :P

przyszedłeś i pewnie zaraz będziesz opiewał Dziubusia " Dokładnie nie ma dziubusia na liście :P Lista jest marna :) pozdrawiam dziubus 🖐️ jak to czyta

Gość morda w wiadro
"szkoda tylko, że jak spojrzałam na jego byłe dziewczyny, to od razu podniosła mi się samoocena" wiesz, coś za coś możliwe że gdybyś miała porównanie IQ to by ci samoocena spadła

Gość super chruper
morda w wiadro "szkoda tylko, że jak spojrzałam na jego byłe dziewczyny, to od razu podniosła mi się samoocena" wiesz, coś za coś możliwe że gdybyś miała porównanie IQ to by ci samoocena spadła Nic dodać nic ująć :D

Gość malaczka
coś się uczepił mojego IQ ? ;) chyba, że chcesz podważyć zdanie o moim IQ ludzi o tytule profesora :)

Gość malaczka
ehh faceci, jak wy nie znosicie, że ktoś jest odmiennego zdania niż wy ;]

Gość hehehe-ona 26lat
odezwały się super laski ...a wy niby jesteście takie piękne ... dajcie foty ... to sami ocenimy ...zapewne tez bedziecie obrzuceni blotem

Gość super chruper
malaczka jesteś zazdrosna i tyle a to co wypisujesz...widać że rozumek malutki,albo masz problemy z akceptacją siebie.

Gość morda w wiadro
ależ skąd, nie zamierzam podważać opinii tak poważnych osobistości poza tym to że reagujesz uśmiechem na moje ewidentne zaczepki a nie wyzywasz odrazu od niewymytych zboczeńców też o czymś świadczy, jak jeszcze pokażesz fote to kto wie, może nawet zostaniesz moją celebrytką :) a tak z ciekawości to długo jesteś ze swoim lubym? bo wiesz o tym że różnice w zdaniach pojawiają się często wraz ze stażem? ;)

Gość malaczka
ale DLACZEGO jestem zazdrosna ? widze, ze ogol populacji ma problemy z IQ kazdy jest na tyle slepy, ze widzi jedyne pobudki krytyki w zazdrosci

Gość malaczka
jestem z nim 3 lata ;]

Gość morda w wiadro
mały rozumek to miał Kubuś jego plakat też mam wisi obok Biebera i prosiaczka :classic_cool:

Gość super chruper
malaczka twierdzisz że Przybylska i Alba są brzydkie, ktoś kto mówi coś takiego chyba nie jest przy zdrowych zmysłach...

Gość malaczka
nie twierdze, ze sa brzydkie, po prostu dla mnie sa przecietne, ogolnie nie przepadam za takim typem urody

Gość morda w wiadro
"jestem z nim 3 lata" i tylko Ty mu się podobasz? to dziwny on jest Ci powiem albo dobrze się maskuje a ćwiczysz jakieś sztuki walki???

Gość super chruper
malaczka alba i przybylska to lipa, wymieniam je razem, bo to podobny typ jakos nigdy mnie nie powalily uroda Chyba nie wiesz co mówisz...kto Twoim zdaniem jest powalający?

Gość malaczka
po prostu nie mam potrzeby słuchać takich rzeczy, więc niech przynajmniej oficjalnie będzie, że tylko ja :) a kto by powalał ? nie wiem... może Ciebie tak, ale ja bym ich na ulicy nie zapamiętała

Gość morda w wiadro
no ale tak z facetów no malaczka oczywiście oficjalnie Twój facet to bóg i heros i wogóle ale tak z innych ładnych aktorów to który? pieknych kobiet się nie słucha tylko ogląda

Gość malaczka
kurde, nie zastanawiałam się nigdy nad tym głębiej ;) ale takie typowe "ciacha" jakoś nigdy za bardzo mi się nie podobały...nie przypominam sobie

Gość super chruper
malaczka Ty nie potrafisz się przyznać że jakaś kobieta jest piękna,a już niedajboże żeby się podobała Twojemu facetowi.Ty lepiej przywyknij że facetom podobają się różne kobiety,bo zazdrość Cię zeżre.