Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeterianka 123

Jak najdelikatniej zerwać z chłopakiem?

Polecane posty

Gość kaffeterianka 123

to jest dla mnie troche ciężka sprawa,bo jestem z chłopakiem,który mnie baaaaardzo kocha...zrobił by dla mnie wszystko... czytałam w innych tematach,że trzeba sie do czegoś doczepić i zrzucic całą winę,na niego,ale ja sie naprawde nie mam do czego doczepić,nawet gdyby to nie umiałabym tak zrobić......jest wspaniałbym człoiwekiem,ale ja go tylko lubie,zreszta matura przede mna i musze sie przyłozyć do nauki... Dzisiaj sie chce z nim spotkac,żeby z nim zerwać,ale boje sie...bo wiem,że go bardzo zranie:( jak mu delikatnie powiedzieć,że nie chce z nim być? Tylko prosze o poważne odpowiedzi,i nie czepiać się mojego wieku,bo nie pisze tu po to,żeby mi ktos ubliżał.. . z góry dziękuję !

Gość zakrecone zielone bambusy
odgryź mu ptaka

Gość kaffeterianka 123
do zakrecone zielone bambusy: chyba jest wyraźnie napisane,że prosze o powazne odpowiedzi..kolega/kolezanka czytać nie potrafi?

Gość wiertarka ze szkła
odgryź mu pisiorka

Gość coz coz coz
Czy da się z kimś delikatnie zerwać?... Mozna probowac. To juz cos.

Gość metaluffa
Stanowczo zrób mu barszcz...czerwony 🖐️

Gość i tak bedziesz ta zla
powiedz mu ze bardzo go cenisz ale nie bedziecie razem szczesliwi itp bajery. Daj mu do zrozumienia ze jest wartosciowym chlopakiem ale nie dla Ciebie. W kazdym badz razie to Ty wyjdziesz na ta zlą, musisz sie z tym liczyc

Gość
o toto co poprzedniczka napisala im dluzej bedziesz zwlekac tym bedzie trudniej ja tak mialam 2 lata, w sumie ostatni rok byl szukaniem pretekstu, na szczescie sam sie podlozyl w dosc przykry sposob i moglam to zrobic bez zalowania go

Gość Iza87
Czy bedziesz delikatna czy nie - bedzie bolalo tak samo. Mysle, ze moze nawet lepiej byc chamska, zeby zamiast zalu czul zlosc - z tym latwiej sobie poradzic. Ale jesli chcesz byc z nim w poprawnych stosunkach to wychwal go pod niebiosa, ze jest swietny i jakas dziewczyna kiedys bedzie szczesciara, ale to nie ty, bo nie jestes w nim zakochana, a do milosci sie zmusisc nie mozna. Przepros, ze tal wyszlo i powiedz, ze zawsze moze na Ciebie liczyc jako przyjaciolke.

Gość awawa
wyliż mu odbyt na dowidzenia

Gość kaffeterianka 123
ehhh..dziękuję wam !:(