Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5436413513131

doradzcie ktorego lz tych laptopow wybrac

Polecane posty

Gość he he he he
Toshiba, Asus, Sony... możesz śmiało brać. Nie dotykaj HP-eków i Samsungów!!!

Gość 5436413513131
kurcze a ktos mi mowil ze samsungi sa wlasnie dobre :/

Gość ja mam IBM i sobie chwale
nie do zdarcia !!!!🖐️

Gość z komputerami to
kwestia własnych predyspozycji i doświadczeń. Jak ktoś miał dobre doświadczenia z danym producentem to twierdzi że ok, jak nie to nie. Do czego tego laptopa potrzebujesz? jak do netu, gg, skype, filmy, word to możesz brać praktycznie każdy w twoim przedziale cenowym. Wejdź do jakiegoś sklepu www, chpoćby na komputronik, i przefiltruj po kątem twojej ceny a potem poczytaj opinie. Jak coś wybierzesz to wejdź w google i wpisz: MODEL LAPTOPA forum znajdziesz pełno rozmów o danym modelu na forach poświęconych komputerom i wyciągnij z tego wnioski. To kwestia posiedzenia z godzinę.

Gość Ewaldi
tylko ASUS - to jest numer 1 i poszukaj w cenie max. do 1600 zł. , naprawdę wystarczy :)

Gość Ewaldi
tylko ASUS - to jest numer 1 i poszukaj w cenie max. do 1600 zł. , naprawdę wystarczy :)

Gość panna od c++.....
patrz na to jaki ma procesor ;p ja polecam pentium, a jesli chcesz na nim grać to musi miec karte graficzna inna niz 'zintegrowana' bo wtedy o grach majacych wieksze wymagania mozesz zapomniec ;)

Gość he he he he
"kurcze a ktos mi mowil ze samsungi sa wlasnie dobre" Może i dobre, ale na 100% gorsze od Asusa i Toshiby, a skoro masz duży wybór tych dwóch marek, to nie widzę sensu, żeby się jeszcze zastanawiać nad Szajsungiem. Asusy słyną nie tylko z dobrych lapków, ale przede wszystkim z doskonałych i niezawodnych podzespołów komputerowych.

kazdemu pasuje cos innego tez jestem na etapie wybierania laptopa, tyle, ze ja mam spore wymagania i nic w niskiej cenie mnie nie zadowala. hp pavilion i ideapad lenovo maja fatalny serwis, podobno acery sie ostatnio poprawily, asus, toshiba ma dobra renome, sony sa dosc drogie ja nastawiam sie na asusa,toshibe,delle ewentualnie hp ale to tylko w sklepie w ktorym da sie wykupic dodatkowe ubezpieczenie (np w mm)