Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najpiekniejszaaaaaaaaaa

do dziewczyn!!!!!!!podklad, fuid...

Polecane posty

dziewczyny jaka jest różnica miedzy podkładem a a fluidem? czy w ogóle jest? gdzie dostac cos co da efekt maski>???

mialam juz rozne nawet te z tzw wysokiej polki, tanie, drogie i powiesz szczerze ze zaden nie byl rewelacyjny

Gość slask
ja mam obecnie z avonu calming effects odcien cream. i jestem mega zadowolona. nic innego tak dobrze nie komponowało mi sie z odcieniem skory jak właśnie ten podkład

Gość hahaiskierksssa
z takim nikiem na pewno dostanie odpowiedz,zadna kobieta nie powie ci tajnikow na piekny wyglada:P ja mam swojego faworyta:Pwsrod podkladow /f;iuid to to samo

Podkład inaczej fluid- różnicy nie ma żadnej. Jeśli szukasz efektu maski, czyli masz dużo do ukrycia, to polecam podkłady kryjące z LRP Unifiance, mała ilość nie da efektu maski, a zapewni odpowiednie krycie

ladna

ja am mcere idealna , nie mam czego kryc ale chcialabym np na impreze posmarowac sie czyms super ze tak powiem

Fluid jest płynną postacią podkładu, żeby dobrze wyglądał na twarzy stosuj bazy pod makijaż np. Kobo Professional - Smooth Make-Up Base - wygładzająca baza pod makijaż daje sylikonową powierzchnie wygładza wszystkie nie równości , ja używam podładu w postaci musu z Maybelline, Dream Matte Mousse i jestem bardzo zadowolona

Efekt maski? Przecież to wygląda tragicznie i nienaturalnie, po co Ci to? Ja używam czasami Pharmaceris - można go kupić w aptece, łądnie kryje i nie daje tego efektu maski, jest świetny tylko ma jeden minus, szybko spływa z twarzy, po 3h muszę się poprawić, bo jestem niesamowicie tłusta na twarzy.

wczoraj kupilam loreal true match

uzywam baze dax cosmetix orginalna ziemnie egipska...

moze inne dzieczyny duza nakladaja??? i dlatego maja tak

Gość aa rozswietlajacy
jest b dobry

Ja polecam fluid! Nie bede powtrzac czym rozni sie podklad od fluidu bo dzeiwczyny rpede mna juz to wyjasnily bardzo dobrze:) Jesli moge cos od siebie zaproponowac to wlasnie Satin Finish Make Up z KOBO, jesli jednak wolisz matowe to ta firma ma tez matowe, ja wole satyne bo mi bardziej pasuje, ale siostra uzywa matu i jest rownie zadowolona jak i ja .:)