Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubhjjjjjjjjjjj

COS SIE ZE MNA DZIEJE, JAKBYM SIE COFAŁA W ROZWOJU I MOWIE;(

Polecane posty

Gość ubhjjjjjjjjjjj

Kiedys nauka przychodziła mi łatwo, co przeczytała to i od razu zapamiętałam, nie miałam problemów ze słowami. A teraz? Mam 19 lat, matura, a ja jakby cofnęła sie w rozwoju. Jak z kims rozmawiam, nie umiem sie wysłowic. Po prostu chce cos powiedziec, a nie umiem tego wyrazic słowami, ubrac w odpowiednie zdania. Kolezanki zauważyły,że mówię jakby wolniej. Z moja pamięcia tez nie jest dobrze. Nauka przychodzi mi ciężej. Nie pamietam tego, co przeczytam.Czy powinnam sie wybrac do lekarza? Nie pije, nie pale, skad to?

Gość ubhjjjjjjjjjjj
:(

Gość Edmunt Pipa
nic sie nie zmieniło . to tylko stres. doszła świadomość obciażeń i wymagań. psycholog sie kłania chyba , że organizm kawą np. wypłykałaś z magnezu i cynku

Gość Iza87
Wybierz sie do lekarza. Mozesz miec jakiegos guza w mózgu. Nie zycze CI tego, ale lepiej sprawdz, bo mój kumpel mial bóle glowy itp i wyszlo, ze ma guza. A problemu z mowa i pamiecia moga byc dlatego, ze ten guz CI uciska na osrodek mowy itp. Lepij zrób tomografie. Jak wyjdzie wszysko ok to moze sie okazac, ze to psychologiczne, ze sie czyms martwisz podswiadomie i to Ci nie pozwala sie skupic. Al prosze cie, najpierw sie upewnij czy nie masz guza.

Gość ubhjjjjjjjjjjj
zaczęłam nawet jadać pedigree pal z tej samej michy, co mój Burek :(

Gość ubhjjjjjjjjjjj
czasami mnie boli głowa, ale nie tak strasznie. A co do kawy, to ja kawy w ogóle nie pije, bo nie lubie, a magnez i witaminy łykam codziennie rano.

Gość popka12
Idź do lekarza, nie da skierowanie na jakieś, badania, przekonasz się, czy coś jest nie tak, wykluczysz i może dojdziesz do przyczyny, dlaczego tak się dzieje

Gość ubhjjjjjjjjjjj
podszywie to nie jest smieszne

Gość ubhjjjjjjjjjjj
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam. po czym zwróciła się ku mnie z zatkanym nosem i głośno zakasłała kha-kha..!!

Gość Edmunt Pipa
NIEŁYKAJ CODZIENNIE MAGNEZU!utleniacz jak cholera. a jeżeli już to płatki kukurydziane jedz zawierają selen który wraz z wit.E stanowi doskonały oxydant. nie jedz też codziennie multiwitaminy , tylko wit. C

Gość ubhjjjjjjjjjjj
podszywie zdechniesz jak bedziesz tak pisac uwazaj lepiej bo zło sie odwraca

Gość ubhjjjjjjjjjjj
a czemu sie nie powinno łykac codziennie magnezu?

Gość gruba swinia . ok. pl
moim zdaniem to przez niedotlenienie mozgu albo nie dozywienie .. Wychodz czescie na dwor

Gość Ile kosztuje
Ja miałam taki problem jak wróciłam po 5 latach z UK do Polski. Choć mam wyższe wykształcenie, to gadałam jak potłuczona. Mówiłam samymi prostymi zdaniami. Wiele wyrazów mi umykało. Na szczęście powoli ale coraz lepiej się tu odnajduję. Ale mnie to UK ogłupiło, jedynie szmalczyk niezły przywiozłam.

Gość Edmunt Pipa
bo wolne rodniki tworzy nadmiar jego i możesz mieć nowy otwór czym będziesz namagnezowana przyciagać chłopaków

Gość Edmunt Pipa
nie lekceważyć tego w młodym wieku , to może być wieńcowa choroba , lub symptomy pózniejszej miażdżycy lub alzheimera

Gość ubhjjjjjjjjjjj
a czy można codziennie łykać męskie nasienie?

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Spokojnie możesz łykać nasienie, zwłaszcza moje - jest najzdrowsze!