Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaka

sukienka z JAPAN STYLE

Polecane posty

fajna ta kiecka, ale jednak cena strasznie niska i na pewno przeklada sie to na jakosc... mnie tez sporo rzeczy sie podoba z japan style ale nie zamawialam nic jeszcze

Gość kajsjsjssx
male rozmiary , tkaniny przeswituja , szybko traca fason

Ja kupiłam kiedys tunikę i fakt - rozmiar trochę mniejszy, niż zamawiałam(maja zlą wymiarówkę chyba), ale jestem zadowolona z jakości. Też tanio kupiła(niecałe 20 zł)

Gość nie zamawiaj tej sukienki
bo się zdziwisz jak Ci przyjdzie szmata :o Ja kiedyś zrobiłam sobie duże zamówienie na odzież z japan style, w tym 3 podobne sukienki i ubrania nadawały się do wyrzucenia :o Z japan style ubrania to ścierki, kiepskiej jakości materiał, dużo różnią się od tych ze zdjęć. Jak nie chcesz tracić kasy to poszukaj innej sukienki bo ta będzie badziewna i nawet po domu jej nie założysz

Gość nie, nie i jeszcze raz nie
Kiedyś zamówiłam bombkę z Japan Style. Na fociach - śliczna! Taka satynowa, idealnie dopasowana. Dałam za nią 35 zł + przesyłka. Jak ją otrzymałam - masakra :/ Dostałam jakiś bezkształtny worek z ceraty, na dodatek nie pasował ani na mnie (noszę XXS), ani na moją siostrę (S), ani na jej koleżankę (XS), mimo że rozmiar miał być 34 :/ Do tego krzywe ściegi, jakieś wystające nitki, fuj, nigdy więcej :/

ale ogolnie sukienka bardzo ladna, w przyszlym roku mam 2 wesela przydalobymi sie cos takiego... moze napisz do sprzedajacego, zeby wyslal ci real foto?

ale ogolnie sukienka bardzo ladna, w przyszlym roku mam 2 wesela przydalobymi sie cos takiego... moze napisz do sprzedajacego, zeby wyslal ci real foto?

Gość nie, nie i jeszcze raz nie
ale czego można się spodziewać za 15zł? Sprzedawca na pewno się wykręci przed wysłaniem real fotek, bo stwierdzi, że to jest pakowane w jakimś Tajwanie i on nawet nie widzi tych sukienek :/ Skąpy dwa razy traci, lepiej kupić coś porządnego i cieszyć się tym przez kilka lat...

Gość doriaka
ja tez chciałam kupic ta sukienke czy ma ktos kupił ta sukienke i ma zdjecia jaj na zywo??