Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka10230,,,,

schudnąć 4 kg!!!od jutra dieta jajeczna

Polecane posty

Gość kuleczka10230,,,,

Przykładowy jadłospis diety jajecznej Przykład 1: Śniadanie: 2 jajka na twardo, jeden grejpfrut Obiad: 2 jajka na twardo, sałatka jarzynowa (np. z marchewki, jabłka i selera) Kolacja: 2 jajka na twardo, jedno jabłko lub pomarańcza Przykład 2: Śniadanie: 2 jajka na twardo, pół grejpfruta Obiad: 2 jajka na twardo, sałatka z sałaty i pomidorów, kawałek melona Kolacja: 2 jajka na twardo, warzywa gotowane na parze Ile można schudnąć ? Ponieważ dieta jajeczna mocno ogranicza węglowodany, dostarcza zaś dużo białka schudnąć można szybko i sporo. Nawet około 5 kg w kilka dni. Od jutra zaczynam!!!

Gość śnieżka 6
fuuuuuj!!!!

Gość kuleczka10230,,,,
na deser zabawiam się siwymi jajeczkami św. mikołaja:classic_cool:

Gość a ja tam
sie na to pisze. działa. sprawdzone. pora pojechac na jajkach z dwa tyg.

Gość kajko i kokosz
ciekawe ile tak wytrzymasz. Najlepsza dieta to MZ i miec duzo zajec zeby nie miec czasu myslec o jedzeniu

Gość karijka
myślę, że to niezdrowe. może schudniesz, ale głupota zostanie

Gość kuleczka10230,,,,
Dzis dzien pierwszy:) wlasnie jem śniadanko :) samsunggts360@o2.pl tak,moja znajoma stosowala/schudla kilka kg. AMBERANGELIC wiadomo, ze po zakonczeniu diety nie rzucę się na jedzenie i nie będe nie wiadomo jak i co jadła. Juz sie odchudzałam jakieś 4lata temu schudłam ponad 9 kg i do tej pory udało mi sie w miarę utrzymać wagę, byly wahania np 2 kg na plus czy -1, wiec nie mow, ze wszystko wróci... Teraz jest 3kg na plusie, wiec tyle chce schudnąc no moze 4 i utrzymac wagę. kajko i kokosz Spokojnie wytrzymam, a MŻ bedzie po zakonczeniu tej diety:)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm...
Może i fajna i skuteczna, ale nie lubię jajek. Ble

Gość za stara nie jestes
ja staiwam ze ta dieta jest skuteczna aczkowliek raczej trudno bedzie ci wytrzamc na niej 4 dni. i raczej bedziez glodna ale good luck

Gość a ja tam
ja zacczne od poniedziałku jajka, teraz jem duze sniadanie, potem koło 17 cos przegryzam, wedlina, rybka , takie tam. tydzien temu jadałam jajka i kefiry -4kg. teraz mi sie ta waga utrzymuje. od pon znowu jajka,.

Gość a ja tam
a jeszce jedno. kilogramy kilogramami. bo czasem widze - 4, nastepnego dnia -3kg. ale cm ubywaja stale. od kad zaczełam myslec na serio o odchudzaniu(tj prawie 2 tyg) cm ubywaja, albo stoja w miejscu ale ich nie przybywa.

Gość a nie lepiej na sniadanie
zjesc dwie kanapki z pomidorem, jajkiem. na obiad to co wszyscy, tylko sie nie objesc i na kolacje owoce i warzywa tak zeby sie nie przejesc a poczuc sytą, albo zamiast tego pełną miskę mleka z musli itd itp, w sumie nic sie nie stanie jak zjesz mała zapiekanke albo tosta, albo co tam chcesz zdrowo sie zacznij odzywiac w rownych odstepach czasowych a na pewno schudniesz i nie bedziesz sie tak glodzic ja tak rozsądnie schudlam 5 lat temu do dzis jestem laska:D rozm 38 a bylo 40-42:O kiedy to bylo...nie chce pamietac

Gość a nie lepiej na sniadanie
ale efekty trzeba bylo czekac, bylam cierpliwa, ale przynajmniej na dobre sie pozbylam zlego wspomnienia, mnie grubej

jedno jajko dziennie to maksymalna dawka cholesterolu w ciagu dnia. nie wspominajac ze spozywamy tez inne produkty. dlatego jajka powinno sie jesc tak 3 razy w tygodniu. Anie codziennie tyle jaj..:D nerki ci padną..

Gość kuleczka10230,,,,
BIZONICA wiem, ze to niezdrowe, ale chyba przez 3, 4 dni nic sie nie stanie, pozniej bede sie odzywiala jak podpowiada Pani wyżej :)