Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaznowu

Po raz kolejny zraniił...

Polecane posty

Gość zranionaznowu

Więcej przez Niego płakałam... niż się smiałam... ostanio tak sie kłóciliśmy,że postaowiłam dać nam pare dni bez siebie... On w tym czasie pił i nic się nie starał chodź z jego winy... tylko smsy pisał jak małe dziecko... gdy zatęskniłam zamiast docenić że dałam Nam setną szansę... On mnie zlał, bo przyjechała bogata siostrzyczka z Niemiec... Po co mu ja? załatwiłam mu prace... pomogłam a teraz do widzenia... płacze i mam myśli samobójcze...

Gość zranionaznowu
dlaczego rozkapryszona?? Chyba zraniona... Kiedyś mnie zdradził- wybaczyłam... uderzył- wybaczyłam... wyjechał za granice bez mojej wiedzy-ja tęskniłam,wybaczyłam i płakałam... przyjechał obiecał ze wynagrodzi mi wszystko... tak gdy załatwiłam prace,pomogłam to olał :(

Gość angel6666
nie jest wart twoich łez

Gość angel6666
niczego ci nie wynagrodzi bedzie coraz gorzej

Gość in my opinion
daj mu porządnego liścia na dowidzenia i zerwij z nim...

Gość zranionaznowu
Najgorsze,to że poswieciłam dla Niego wszystko... I na dodatek sprawił,że czuje w sobie wine... ciagle sie zastanawiam co znowu źle zrobiłam... Chce umrzeć... nie wytrzymie po raz kolejny tego bolu :(

Gość zranionaznowu
Zbliżają się święta... marzyłam,że jak rodzina spędzimy je razem... Rok temu był za granicą... Bardzo czekałam na ten czas przed świateczny... A On? złał mnie :( Większośc marzy o pieniadzach... domach... autach... ja mam to gdzies :( Chcialam tylko byc szczesliwa z osoba ktora kocham :(

to z nim zerwij kobieto. Ja nigdy nie wybaczylabym zdrady, nigdy nie wybaczylabym tego jakby mnie facet uderzyl... a co Ty z nim jeszcze robisz? chcesz zmarnowac sobie zycie? to ze go kochasz (choc nie wiem za co) nie znaczy ze musisz byc przy nim ofirą... zastanow sie nad tym co jeszcze z tym czlowiekiem robisz... cienko Was widze...

Gość O jacie!!
Dziewczyno czy Ty siebie nie szanujesz??? Nie wiesz o tym ze jezeli facet zrani, zdradzi, uderzy jeden raz to bedzie zawsze to robic?? Rozumiem ze go kochasz ale zastanow sie czy w przyszlosci chcesz byc krzywdzona! Czy aby na pewno na to zaslugujesz?!

Gość O jacie!!
Zerwij z nim! No chyba ze jestes na tyle glupia i tego nie zrobisz

Gość zranionaznowu
najgorsze, to ze nie umiem bez niego zyc :(