Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepsydra taka jedna

Jestem klepsydrą i moje problemy z tym związane....

Polecane posty

Wkurwia mnie to jak idę do sklepu i nie mogę dobrać sobie spodni, bo w dupie pasują, a w talii odstają na dwa metry. I płaszczyki wszelakie, bo dobre są w ramionach i biuście, ale nie w talii i wyglądam jak w worku po pyrach, i żakiety, i koszule. Wkurwia mnie moja wielka dupa i cycki 😭 Nienawidzę siebie :( 😠🖐️

Gość fdsvfcx
daj fote ... Moze przesadzasz , a w rzeczywistosci jestes niezla dupa

A co to ma do rzeczy? Ja tu piszę o ciuchach. 😭

Gość miiilkaaa
masz idealną, kobiecą figurę, więc o co chodzi?

Gość kasa nie czyni człowieka
żartujesz czy chcesz komplementów masz najbardziej kobiecą figurę jaką można sobie wyobrazić i narzekasz?

Gość dziwna jestes masz najpiekniej
sza i najbardziej kobieca i pozadana sylwetke dzisiaj kobietyto babochlopy proste klocki o figurze faceta ty masz cos cudownego a narzekasz jestes proporcjonalna i na oewno masa facetow o tobie marzy

Właśnie chodzi o to, że chce być taka jak te klocki, bo te klocki nie mają problemu z doborem odzieży. Przyszłam się wyżalić, a nie czytać komplementy. Zamienię się chętnie z jakąś panią, która chce poczuć co to znaczy iść do sklepu i się wkurwiać, bo nic nie leży jak ma należy🖐️

ja tez mam budowe klepsydr ydlugiczas nie moglam sobie z tym poradzic ciezko bylo nastolatce zrozumiec ze staje sie kobietai nabieraksztaltow nie jestdziekciem ale zczasem zauwazylam ze mam piekna figure i faceci na jej punkcie szaleja okragla pupa i biodra srednie piersi wciecie wtalii i nawetjak przytyje to i tak kazdy zachwyca sie ksztaltami bo sa ladne a te chudsze odemnie nie rozumieja dlaczego tak faceci za mna lataja a no dlatego ze mam figure one sa klockami dziecmi a nie kobietami zawsze ukrywalam sie pod spodnicami w ksztalcie litery A bo chcialam ukryc conieco ale odkad pokazuje i zakladam olowkowe kiecki kazdy facet sie oglada podrywa komentuje mowi ze jestem 100% sexowna kobieta

klepsydra taka jedna nie wiem wczym masz problem igla doreki albo masyzna i heja ja to uwielbiam przerabiac ubrania tak zeby pokazywac kobieca figure wlasnie jestem na etapie szukania sukni slubnej wszystie modele w talii za duze w piersiachi biodrach za male znowu chcialam sie zakrywac az w koncu specjalistki namowily mnie na obcisla gorsetowa suknie i pieknie wygladam talia pieknie scisnieta i podkreslona piersi uwypuklone inne kraglosci podkreslone

odrazu dodam talia 64 biodra 91

a tak na koniec w pracy wiekszosc dziewczyn ma szczuplejsze uda pupe i biodra niz ja i nie maja wyraznego wciecia w talii i wszyscy faceci mnie komplementuja adoruja twierdza ze mam idelana proporcjonalna sylwetke i takie super ksztalty

[zgłoś do usunięcia] jestem sobą wiem jak to jest...między biodrami a talią 24 cm różnicy...koszmar-znam z autopsji. Między biodrami, a talią to ja mam 31 cm :O :( To samo piersi. Załamka. Dodam, że nie radzę sobie z maszyną do szycia. Kiedyś ciotka przerabiała mi rzeczy, jako że ona krawcowa. Obecnie łażę od sklepu do sklepu w poszukiwaniu ubrań, które pasują.

klepsydra taka jedna ja uwazam ze wymyslasz ja kupuje biodrowki i wtalli nic nie odstaje na gore obcisle blizki swetry i to pokazuje talie wzglednie zakiety bo naprawde masa zakierow jest bardzo ciasna wtalii i wcieta nawetspecjalnietak sie ubieram zebygora i dol bylyproporcjonalne do siebie iduzo wieksze odtalii abyutorzyc literke X

Gość em jot
znam twój ból klepsydra. moje proporcje są tragiczne... 104 biodra, 64 talia i 96 w biuście... o ile czasem uda mi się znaleźć jakieś spodnie to z górą jest tragedia... chętnie podkreśliłabym szczupłą talię, ale jak mam w coś tak wąskiego wsadzić moje cycki? w płaszczu musiałam poprzesuwać guziki, ale efekt i tak był tragiczny, więc mam ogromną chustę, żeby nie było widać jak się wszystko w tamtych okolicach rozchodzi...

Gość kshuksu
ja bym chciała mieć taki problem... niby mam wcięcie w talii i szersze biodra ale cycki? :( wszystko mi tam wisi :(

Gość Ja mam to samo !!!!
Spodnie szyte na miare albo zwezane w pasie - te spodnie sa chyba na facetow. Cycki mam srednie, ale szerokie ramiona i biodra i waska talie. Masakra. Nic nie pasuje :( Mam 98 (!) w ramionach, 100 w cyckach, 104(!) w biodrach, 60 w pasie - wygladam jak karykatura :o

Gość witamy w klubie
To samo mam. 91 w biodrach, 58 w pasie, 89 w piersiach. Spodni znaleźć nie mogę... wszystkie idą do krawcowej na zwężanie w pasie.