Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nike1981

Zwiazek z mizulmaninem

Polecane posty

Chcialabym wyrazic swoje zdanie na temat muzułmanów. Doswiadczam tego na własnej skórze i uwierzcie mi ze większość krytyki w ich kierunku niestety jest prawda. Osobiście od ponad wdoch lat jestw w związku z facetem, muslim. Urodzony w wielkiej brytani. Wychowany po europejski. Nie czyta nawet koran bo nigdy się tego nie uczył, nie modli się i nawet jak jest ramadam to posci może dzień lub dwa tak dla zasady ale nie trwa w poście przez misiac. Niestety on jest żonaty. I tu zaczyna się problem. Owszem wiedziałam o jego małżeństwie. Ale on zjawił się w momencie najtrudniejszym dla mnie podczas mojego rozwodu. Był obok mnie, miły, czuły i kochany. Byl mi bliskim przyjacielem. Z czego zrodzilo się wilekie uczucie. Ale.... Dwa i pól roku to wciąż nie odpowiedzni moment żeby odejść od zony. Zapewniał mnie ze bardzo mnie kocha. Dzieci nie maja pomimo iż żona blaga go o dziecko. On powtarza ze za bardzo mnie kocha żeby mieć dziecko z żona.... Noi stało się, zaszlam w ciążę. Reakcja na ta wiadomość była szokujaca. Oczywiście jego pierwsze słowa były aborcja. Nie możemy mieć tego dziecka teraz. Popadlam w depresję. Zaczęłam dostawać silne bóle, ciąża nie była dla mnie niczym radosnym. Pełna obaw i zmartwień... A tak mazylam o dziecku. A teraz co ja zrobię. W środowisku byłabym skazana na wyzwiska. Nikt nie rozumialby ze go kochalam. Fakt był by jeden. Pakistanczyk zabawil się Polka a teraz zostawił ja i dziecko.... Miałam wiele obaw.,, aborcja, nigdy nawet nie przeszła mi przez myśl przez całe moje życie aż tu nagle to... Poddalam się jego namowom. Żeby usunąć dziecko. Mówił to tylko 3tygodnie. Dostaniesz tabletke I bedzie po bolu. Okazywal ze tez cierpi, plakal. Powtarzal ze nie ma odwagi powiedziec sobie ktora blagala go o dziecko ze bedzie je mial z inna. Zrobilam to wierzac mu ze wkoncu odejdzie od zony I bedziemy mogli mieć dziecko normalnie, jako para.... Zranil mnie bardzo. A dnia w ktorym to zrobilam nigdy nie zapomne. Fizycznie I psychicznie. Takiego bolu bikini nie zycze.... Minal miesiac a my nadal sie widujemy. Nienaeidze siebie za to ze tak go kocham, wierze mu I jestem slepa. Po tym co mi kazal zrobic I nadal robi bawiac się moimi uczuciami powinnam go znienawidziec i wyzucic go z mojego życia... Niestety nadal go kocham i pozwalam sobą manipulować. Dlaczego on wciąż mówi ze mnie kocha i obiecuje ze będziemy razem. Czy mówi prawdę czy udaje tylko z obawy ze mogłabym z zemsty pójść do jego zony... Bardzo cierpię....

Gość buldozerka
no to grubo jestem o wiele mlodsza od ciebie baa nigdy nie bylam z ciapatym i nie bede ale mieszkam wsrod nich dobre pare lat i obserwuje zwiazki szwedek i polek z tymi gamoniami . Zone ma to normalka , zona pewnie nie ma nic do gadania , przy tobie koranu nie czyta ale w domu co innego bierze dywanik i robi alaha malaha . Obudz sie a nie zal tutaj popatrz w lustro i zadaj sobie pytanie kim jestes ? Tutaj tez ci pocisna i bedziesz stac czy sie bronic ? jesli bronic to znaczy zes glupia bo narzekasz a szczekasz . Kazdy co powie ze muslimy chodzby byli wychowywani po amerykansku , polsku i innej kulturze oni beda muslimami . Beda ci walic farmazony jakas ty piekna i super zycie a tak naprawde bedziesz najwieksza sciera do podlogi i do rżniecia. Nieraz sie spotkalam z arabami ktorzy przy mnie mowili ze chodzi do polki bo polka glupia i daje szybko bo wzieli mnie za szwedke . Ile razy ja sie z nimi klocilam i mi prosto w twarz mowili ze my biale kobiety jestesmy zwyklymi kurwami , chodzacymi po ulicach i kuszac mezczyzn a pozniej mamy pretensje , to jest ciemnogrod dziewczyno oni nadal burki srurki na glowach i nic nie pomoze nawet cywilizacja!

Gość niestety on ciebie nie kocha
i nigdy nie odejdzie od tamtej zony,nie namowił by cie na aborcje,tak nie postepuje czlowiek z uczuciem to raz a dwa oni chyba maja dozwolone potrojne malzenstwa czyli poligamie,wiec to jest chore..

Gość przyjdzie dzien ze
zapomnisz o talibie, ale o smierci dziecka nie zapomnisz...

Gość Irving Janis
oho, juz jakas k00rwa nosi w kładunie wybryk natury, to tak, jakby zajśc w ciązę z dogiem niemieckim 🖐️

Gość duzy blad z ta
nie bedzie mial juz do ciebie szacunku za aborcje, sorry. Zostaw go zmien otoczenie, od zony nie odejdzie, zapomnij.

Chciałaś- masz Chyba nic więcej nie da się tu dodać...

Gość Carl Hovland
że tak powiem - przeyebałas zycie na maxa

Oczywiscie ze nie bede sie sprzeciwiac Troon symptom gdyz sama coraz bardziej przekonuje sie ze on wcale nie jest inny. Tak twierdzi gdy zazucam mu wszystko co dotychczas zrobił. Strzela się ze nie wszyscy są tacy sami. To ze ja tylko myśle o swoich uczuciach ale to ze on cierpi nie liczy się dla mnie. Powtarza ze już dawno by to zakończył gdyby mnie nie kochał. Gdyby chciał się zabawić to pewnie już dawno bym mu się zmuszona bot tak niby jest. Panna dla przyjemności cieszy tylko jakoś czas potem nudzi się jak zabawka. On powtarza tylko dlatego ze mnie kocha nie potrafi odejść. Nieważne już co on mówi, bo cząstkę i to bardzo. Najgorsze jest to ze ja sama nie potrafie sobie z tym poradzić. Wciąż daje sobą maniplulowac i za każdym razem wierze mu w to co mówi ze tez cierpi. Jasne, jakie on ma cierpienie. Żona i obiadki w domu a z drugiej strony ja!!! Fajna, atrakcyjna panienka. Miło spędzony czas, oderwanie się od szarej rzeczywistości!!!

Jasne, jakie on ma cierpienie. Żona i obiadki w domu a z drugiej strony ja!!! Fajna, atrakcyjna panienka. Miło spędzony czas, oderwanie się od szarej rzeczywistości!!!>>>no własnie, to po cholere jeszcze w tym tkwisz?

Gość prawda j4est taka
ze zalezy mu tylko na sexie i na niczym innym, a ty jestes glupia i naiwn to chcialas przeczytac? jesli masz choc troche rozumu, to przeanalizuj dlaCZEG ONIGDY NIE USLYSYSZ O TAKIEJ MUZULMANCE ? A TO DLATEGO , ze : 1.zostalaby zabita przez jakiegos z braci lub krewnych i tyle niewazne czy uropdzeni tu czy tam, liczy sie wychowanie muzulanow i nic wiecej tak ich wychowali rodzice ps. czy uwazasz ze polacy sa zli?

Gość prawda j4est taka
Strzela się ze nie wszyscy są tacy sami ale on ajki jest przeciez widziesz? On powtarza tylko dlatego ze mnie kocha nie potrafi odejść naprawde w to wierzysz? Wciąż daje sobą maniplulowac i za każdym razem wierze mu w to co mówi ze tez cierpi a ty niby co? posiadzasz jakas godnosc? Żona i obiadki w domu a z drugiej strony ja!!! Fajna, atrakcyjna panienka tak wlasnie Cie widzi, malo to np polakow ktorzy potrafia zaopiekowac sie dziewczyna, zwlaszcza gdy sie im podoba i ja kochaja? masz jakies zle przezycia z bialymi?bo z muslimami na pewno...

Gość prawda j4est taka
http://wyborcza.pl/1,76842,7532537,Makabryczne_zabojstwo_honorowe_w_Turcji.html tu masz taki przypadek !! w Turcji!!1 ktora kreuje sie na taką świecką i europejską!!

Gość kiok
jestes zwyklym worem na sperme dla ciapatego - osiagnelas juz dno, nizej nie mozna upasc:O🖐️

Wiem ze jestem glupia I naiwna. Wide ze to zle ale nie potrafie sie od tego bagna uwolnic. On wciaz gra na mooch uczuciach. Kiedy tylko odchodze on Polaris sie I mydli mi w glowie

wcale mi cie nie zal , on cie tylko wykorzystal i traktowal jak odskocznie , rozrywke ma z toba i tyle moglas urodzic to dziecko w UK wiesz dobrze ze bys sobie jakos poradzila jako samotna matka jestes poprostu GLUPIA !!!!!!!!!!!!