Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saja0987654321

skomplikowałam sobie życie. mam doła. pocieszcie ze będzie ok.

Polecane posty

Gość saja0987654321

Byłam z moim facetem ponad 4 lata, mieliśmy brać w świeta ślub, ale on mnie bez powodu zostawił, ze jestem za dobra, jak sie potem okazało, spotykał się z inna. Załamałam się strasznie, zaczełam się wtedy spotykać na złość mu z moim kolegą i tak jakoś wyszło ze się z sobą przespaliśmy ( byłam wtedy spłakana strasznie bo widziałam tego mojego eks z tamata, on mnie pocieszał i tak jakos wyladowalismy w lozku). pech chciał że nie wiem jakim cudem zaszłam w ciąze bo miałam z tym problemy bo z poprzednim sie staralismy i lekarz powiedział ze nie moge zajsc bo mam problemy z hormonami. Jestem w 10 tygodniu, i nie kocham tego dziecka bo chciałam je miec z moim eks a nie z tym. Ten moj kolega jest w 7niebie, rozgadał całej swojej rodzinie ze bedzie miał corke, kupuje juz jakies durne ciuszki i grzechotki, wszystkim pokazuje zdjecie z usg. matko a ja czuje ze zwariuje bo moj eks chce do mnie wrocic bo sie rozstał z tamta. siedze i placze ciagle, mowiac ze to przez hormony, a tak naprawde bo czuje ze spieprzylam sobie zycie :(

Gość njh u7ty7ugu
jak mozesz tesknic za kims kto cie tak potraktowal i czuc ze spieprzylas sobie zycie?dziecka nie chcesz,rozumiem co czujesz....ale tamten facet to nie jest dobry powod do placzu...a dziecku daj szanse,moze je pokochasz....z czasem.czujesz ze to dziecko zniszczylo ci zycie bo przez ciaze nie mozesz wrocic do niego ale czy warto wracac do kogos takiego??kiedys bylam w podobnej sytuacji dzis wiem ze dziecko mnie uratowalo choc nie jestem ani z bylym ani z tata dziecka.ale ciesze sie ze tak wyszlo ze nie mialam szansy spaprac sobie zycia z ciulem ktory mnie zostawil dla innej.....

Gość belle de jour28
trzeba było zadbać o zabezpieczenie a nie iść na żywioł. A tak na marginesie też uważam, że nie masz powodu, by płakać za byłym i mieć poczucie, że zmarnowałaś sobie życie. Skąd wiesz, czy nie zostawiłby Cie znowu i znowu??

Gość njh u7ty7ugu
na marginesie-eks traktuje cie jak kolo zapasowe...przemysl to.

Gość saja0987654321
nie wiem, ale ja go ciągle kocham. Wiem ze to moja wina bo nie pomyslałam wtedy, bo jedyne o czym myslałam to ze tak mnie boli widok jego z inna, i chciałam mu w jakis sposob zrobić na zlosc. Tabletkami nie mogłam sie zabezpieczyc bo miałam rproblemy hormonalne i lekarz powiedział ze nie zajde w ciaze przez to.

zobacz jakie zrządzenie losu-z tamtym staraliscie sie o dziecko i G. z tego a z tym zaszłasod razu....pamiętajze nic nie dzieje sie bez przyczyny.Widocznie Bóg ma wobec Ciebie jakis cel że dał Wam dziecko tu i teraz.Byc moze zachodząc w ciąze (moze za pare lat) z tamtym eksem nie czulabys sie w pelni szczesliwa,moze by Cie zdradzal,lub robił inne świństwa.Moze ojciec dziecka jest w pelni wartościowym człowiekiem???.Przekonaj sie do tego człowieka...Moze nie podoba Ci sie jego wygląd i od razu go przekreslasz???

wiesz co? naprawde sobie spieprzyłas życie:D po pierwsze tym ze nie wyskrobałas puki ten kinder psychopata sie nie zajarał a po drugie tym ze jestes beznadziejna szmatką chcąc wrócic do tamtego ścierwa

Gość saja0987654321
nie oceniam po wyglądzie, tylko z moim eks wiele przezyłam, i mam manóstwo wspomnien i ciagle go jeszcze kocham. A ojciec mojego dziecka jest naprawde wartościowym człowiekiem, jest przystojny, ale ja go nie kocham :( on planuje pokoj dla dziecka, slub, i mnie to przeraza :(

Gość DSDASDSA
pogadaj z byłym i powiedz ze jestes w ciazy, jak cie przyjmie zbrzuchem wroc do niego a jak nie to zostan z obecnym i tyle.

Gość taka sama....
jakbym czytala swoja historie. no moze z malymi zmianami - to ja zostawialam mojego bylego. teraz jestem w ciazy z innym, nie usunelam bo myslalam ze pokocham to dziecko i gowno prawda. nie kocham dziecka nie kocham tego z kim jestem, kocham mojego bylego i wiem doskonale ze spiepszylam sobie zycie po calosci. zyc sie nie chce!!!!

Usuń tą ciążę, wróć do byłego, a koledze powiedz, że to był fałszywy alarm. Wszystko da się jeszcze pozmieniać, rusz głową.

Gość ggsdgshdfdhdsfg
aneta90_210 Usuń tą ciążę, wróć do byłego, a koledze powiedz, że to był fałszywy alarm. Wszystko da się jeszcze pozmieniać, rusz głową. Tak niech wróci do byłego który ją okłamywał i zdradzał a temu nich powie że to coś na zdjęciu z USG to nie dziecko. Dziewczynko ile ty masz lat??Bo coś mi się wydaje że 12 :P

Gość saja0987654321
dzwonił do mnie moj eks i sie z nim spotkalam 2 tyg temu. mowił o powrocie , ze tak fajnie nam bylo, ze zaluje ze to przekreslil ze gdyby dostal druga szanse by to naprawil, nie powiedzialam mu o dziecku. a co do usuniecia nigdy bym nie mogła tego zrobic.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne
Wróć do tego idioty, który kopnął Cię w doopę. Nie masz za grosz rozumu więc niech cię potem kopie dla każdej. Skąd się biorą takie idiotki??????