Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja mam x

Kiepska regulacja oparcia w wózku x-lander

Polecane posty

Gość Ja mam x

Jedna z Was zainspirowała mnie do tego tematu, pytając o wózek x lander xa. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia z oparciem spacerówki w wózku x lander ? Ja mam model xt z 2009 roku. Oparcie z tyłu regulowane na taki pasek, który się podciąga albo popuszcza.I problem w tym, że oparcie nie daje się podnieść całkowicie do pionu. Na najwyższym poziomie dziecko i tak wygląda, jak by na wpół leżało. Ktoś ma podobny wózek i podobne problemy z oparciem ? Jak to jest w innych wózkach ?

Gość Ja mam x
Ponawiam.Czy ktoś ma podobny probem z oparciem spacerówki.Jaką spacerówkę wybrać, by oparcie szło ustawić porządnie do normalnej, siedzącej pozycji pod prawie prostym kątem.

Ja mam atlantica i tam jest tak samo. Podnosiłam pasek a i tak nigdy nie było pionowo.

Gość no badziew to nie
ja mam ten wozek teraz jako gondolka i jestem mega zadowolona swietny jest.....a spacerowka kurcze nie wiem bo jeszcze nie korzystalam....mam model 2010 musialabym sprawdzic

Gość no badziew to nie
umpalump dopero te dwa wygladaja badziewnie......masakra jakas jak za komuny normalnie takie wiejskie :/ autorko moze sprawdze u siebie ale wydaje mi sie ze bylo dosyc na pionowo jak kupowalam ten wózek