Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexi_Lady

wypłata pieniędzy w banku

Polecane posty

Cześć :) Mam pytanie, ponieważ chciałabym wypłacić pieniądze z konta w banku. Mam ustalony limit dzienny a potrzebuje trochę więcej pobrać. Więc jak pójdę do banku, ale nie mam przy sobie dowodu osobistego, ponieważ jestem w innym mieście i zapomniałam z domu, ale mam legitymacje studencką: Czy wypłacą mi bez problemu pieniądze lub jeżeli nie chcieli by wypłacić czy chociaż mogłabym zmienić limit dzienny?

Gość kratka w kółka
raczej nie wypłacą, legitymacja nie jest dokumentem uprawniającym do dokonywania operacji na koncie osobistym. Jeszcze ew. prawko, to może by uznali, ale nie legitka. A masz opcję na telefon? Jeśli sobie to ustawiłaś, to możesz zmienić limit przez telefon, ale i tak nie wypłacisz osobiście. Tylko po zmianie z bankomatu.

Mam opcję na telefon :) No właśnie jakbym miała ustalony większy limit to bez problemu poszłabym do bankomatu. Tak więc dziękuję za odpowiedź zaraz poszukam numeru.

Gość kratka w kółka
to zapytaj jeszcze czy zmiana limitu jest natychmiastowa, czy czasami nie trzeba czekać 24 godz. W moim jak zmienię, obojętne, czy zadzwonię i im każę, czy sama to zrobię, to zwiększony limit pokazuje się dopiero następnego dnia. No i możesz zapytać, czy na legitkę wypłacą, ale raczej marne opcje.

Gość to chujowe te wasze banki ;D
ja sobie takie rzeczy przez internet ustawiam. i to sobie ustawie wiekszy limit. zaplace i spowrotem w 2 min ustawiam mniejszy :D

Gość na legitymacje jhaha
w żadnym wypadku! legitymacja nie jest dokumentem tożsamości, jedynie paszport aktualny

Gość vampire blood sucz tepacka
Wy tepaki ja wiem wszystko bo jestem corka kurwy a wy nie wiecie!