Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTO PIERWSZY TEN LEPSZYTY

TUTAJ PISZEMY NASZE LISTY DO ŚW. MIKOŁAJA .......

Polecane posty

Gość KTO PIERWSZY TEN LEPSZYTY

ja zaczne: chcialabym dostać sukienkę na sylwestra i nowe perfumy

Gość Biedna_Mama2323233
Proszę o wibrator.

Ja bym poprosiła o dom na wsi, najlepiej żeby był usytuowany jak najbliżej jeziorka (woda musi być czysta). Domek ma mieć piętro, na oko ok. 7 pokojów, dwie łazienki. Ogród - bez ogrodu podziękujemy, w ogrodzie suczka doga (nie musi być arlekin):) Aha - kominek rzecz jasna. I żeby ktoś przychodził to wszystko sprzątać.

Gość zestresowanakobietkaaaa
a ja pooprosze pokój na swiecie

Gość kozibonk
poprosze o 20 000 funtow (moze byc czek, ewentulanie PayPal ale lepiej od razu przeslac na konto)

Zaczęłam czytać o listach do Św. Mikołaja i w tym roku wynalazłam z internetu super stronę dla mojej 3-letniej Hanusi:) ( www.imikolaj.pl ) wysyła się list do świętego Mikołaja ze zdjęciami dzieciaczka i kilkoma słowami o nim i dostajemy list video od samego siwobrodego gdzie mówi imię dziecka i w ogóle mówi o nim w oparciu o to co napiszemy:) naprawdę genialna sprawa- polecam wszystkim rodzicom! Piszę o tym ponieważ ja sama wcześniej nie spotkałam się z czymś takim, a myślę, że warto maluszkowi atrakcję stricte świąteczną i niewątpliwie wesołą zapewnić:) http://www.imikolaj.pl/wyslij/

Gość ja też chcę, ja też
ja bardzo proszę ww. Świętego o worek forsy, w sumie tak z pół miliona, góra milion złotych. Resztę załatwię wtedy sama.