Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalia z dolnego sląska

na jakiej diecie udało sie wam schudnąc???

Polecane posty

Ja poszukuje dietki.Ostatnio na kopenhaskiej i ubyło mi 8 kg.A jak tam u was?

Gość hola hola34
na diecie kwaśniewskiego

Gość magiczna dieta
"mniej żreć" :D

Gość miałem teściową prostą
wątrobowa. Kwaśniewski jeden i drugi palantem

no ja wiem ze mniej zrec ale ja MUSZE miec napisane co ile moze i czego bo inaczej nie potrafie.A tak grafik na lodówce i godziny żarcia i wtedy co to daje atak to uwazam ze moge jeszcze cos sobie przegryz bo malo dzis zjadlam he he

Gość nie wiem jak ją nazwać
chciałam tylko 4-5 kg schudnąć. Na owocowo warzywnej przez 4 dni:D 2 kg. Przez tydzien na diecie 1000kcal jakieś 2-3kg. Na niej spalałam jakieś 1200kcal na rowerku. ale to było kiedyś, już nigdy więcej takich diet. teraz jak przytyje 1 kg, to wieczorami nic nie jem, od jakiejś 17 i po dwóch dniach jakoś 1kg mniej jest.

każdą z poniższych diet stosowałam rygorystycznie przez 3-6 m-cy rozdzielna - przytyłam 😠 Atkinsa - przytyłam 😠 optymalna - waga się zatrzymała :P montignac (6 m-cy umęczyłam się strasznie)- schudłam 2 kg :O dukan (do nadal) schudłam 7 kg, waga waha się 1-2 kg w górę :)

dzisiaj zjadlam 2 porce sałatki takiej na predce robionej czyli słoik mieszanki warzywnej,oliwki,feta i pomidor i kubek kawy.I mam nadzieje wytrzymac do konca dnia

Gość hola hola34
ja kochana schudłam przez miesiąc 5 kg na d. kwaśniewskiego, czyli - zero cukru zero słodyczy zero pieczywa, ewent ciemne mało ziemniaków

dukana przerabialam ale marny efekt

i po co się tak katować kobieto mniej nie znaczy głodować się, jeśli będziesz się tak głodziła a pewnego dnia sfolgujesz to organizm będzie łapał kalorie, tłuszcze i wszystko inne dużo "szybciej"

Gość anetakaa33
na odżywianiu według gatunku ludzkiego

Gość wiosna9322
po ciĄzy dukana schudlam 15 kg . i jestem happy

Gość na żadnej.......
tylko na zmianie nawyków na lepsze i regularnemu wysiłkowi

Gość khguhguybhuybuyboyoby
Pewien fircyk - bez krepacji, CUD obiecal calej nacji. Trafnie uznal - lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, glupi. No i mlodziez uwierzyla, Do urn wartko podazyla. I we Wronkach i w Póltusku, Dali glos Donaldu Tusku. No nareszcie jest nadzieja! Naród wybral czarodzieja. Media wielce mu pomogly Nawet Doda wzniosla modly. To co najpierw obiecywal, Po wyborach odwolywal. Toz to kawal hipokryty, Rude wlosy, wzrok kosmity. Serki, jablka podrozaly, A indeksy pospadaly! No i w koncu stal sie CUD, Czary mary... mamy SMRÓD !!!

dukan jest spoko tylko że niektórzy (podkreślam niektórzy nie wszyscy) mają po niej problemy, można na niej dużo i szybko schudnąć, mojej mamie zaczęły wypadać włosy, koleżanka nie ma okresu i czytałam na niektórych forach, że ludzie mają różne problemy po niej, a to prawda dieta przynosi efekty

Gość kozibonk
ja bylam na Atkinsie 3 miesiace schudlam 2.5 kg ale czulam sie REWELACYJNIE!!!!, nigdy wczesniej , nie mialam tyle energii ....

Gość no tylko MŻ
rok temu zrzuciłam ok 18kg i do dziś waga utrzymana a jem normalnie i nie ograniczam się do 1000kcal itp. nieracjonalnych diet

Owocowo-warzywna z 70% warzyw & owoców surowych. Jedyna jaka na mnie zadziałała. Poza stratą kilogramów, mam po niej więcej energii, lepszą pamięc etc.

Gość SexNastolatka
na żadnej !!! przyszło co do czego sama schudłam bez wysiłku :D

Gość a ja teraz na takiej
jestem warzywa owoce nabiał i miesko chude odrzuciłam ,makarony ziemniaki chleb kasze i ryz jakmyslicie schudne???

Gość Montignac
jest mnie mniej o 17 kilo:)