Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawki_z_bitą_śmietaną88977

NOWY PORZĄDEK ŚWIATA Karty Iluminatów

Polecane posty

Steve Jackson z Austin zaprojektował serię "kart Illuminati" (Illuminati Cards). W 1990 roku, nastąpił nalot Secret Service i policji teksańskiej na jego biuro. Zabrano mu m.in. sprzęt komputerowy, dyski. Zarzutem było rzekome hakerstwo w grupach BBS. W sądzie Jackson sprawę wygrał, choć niemalże skończyło się to jego klapą finansową. Pamiętajmy, że wówczas prezydentem USA był George Bush senior, również Teksańczyk, wcześniejszy wieloletni szef CIA. Jemu to właśnie podlegały służby, które dokonały nalotu na biura Jacksona. Czegóż można się było obawiać ze strony niewinnej wydawałoby się gry jaką była "Illuminati Cards"? Czy w ten sposób demaskował on plany kryminalnej grupy z Teksasu? Jackson ostatecznie opublikował grę w 1995 roku, stała się od razu bestsellerem. Aż dziwne, że tak niewiele się o tym dzisiaj mówi. Karty są dostępne nadal w internecie, w google znajdziemy wiele ich rodzajów. Wydaje się, że przedstawiają one dość szczegółowo plany Iluminatów odnośnie najbliższej przyszłości świata.

swoją drogą co sądzicie o NWO ? Moim zdaniem trzeba o tym mówić.

Gość mirabelka_słodka55
Tu nie chodzi zresztą tylko o sam kościół katolicki, ale wręcz o zawładnięcie całego świata i zniewolenie chrześcijaństwa. Ja nie jestem praktykującą katoliczka, ale wiem jedno; Masoni i Syjoniści są niebezpieczni dla nas wszystkich!

Gość jacek123456789
Przecież już zostało powiedziane, że nadejdzie czas w którym będzie rządzić bestia i jeżeli ktoś nie odda jej pokłonu, a kto nie będzie miał jej znaku będzie prześladowany i zabijany. Ten czas powoli się zbliża możliwe, iż to iluminaci sprowadza bestie na świat. Wiadomo jedno nam katolikom będzie wtedy ciężko wytrwać. Wielu z NAS nie wytrwa jak mówi Biblia

Gość moge prosic o te karty
ironia@onet.pl dziekuje

Gość Proszę o karty
cynober@interia.eu

już wysyłam za 4 minuty będą u Ciebie :)

Gość z tym znakiem bestii chodzi
o to że bedzie chip pod skórą .To jest prawda bo taki plan jest dawno założony żeby wszystkich ludzi chipować i mieć nad nimi kontrole.Kto nie wirzy niech wpisze na you tube chip znak szatana.Najlepszym srodkiem kontroli ludzi jest strach-wmawiają nam terorystów i ze dla nasego dobra wszędzie wysyłają wojska, albo sami robia wirusy(wiele z tych gryp które znamy jest stworzone w laboratoriach ,sami naukowcy mowili ze tak wyglądają te wirusy)po to by zaszczepic ludzi sdzczepiuonkami które szkodzą.Ludzie są manipulowani , media kłamią i m,ówią to co chcą, milczą o tym co nie wygodne, dlatego prawda jest w różnych niezależnych serwisach internet.Dlatego chcą kontrolować internet stąd te ustawy.Niektórzy mówią że to teorie spiskowe, ale to ci co nie zadali sobie trudu sprawdzenia czy rzeczywiście ,coś jest na rzeczy, albo są już tak zmanipulowani że niewidzą nie potrafią powiązać faktów.Co do planów NWO-czyli nowy porządek świata, to już dawno syjoniści(czyli zydzi) zrobili taki straszny plan jak zarządzać swiatem i o dziwo wszystko się sprawdza z tej listy .Sami zobaczcie protokoły mędrców syjonu.A na tych kartach to właśnie są przedstawione ich plany,niech ktoś mi powie z niedowiarków jakim cudem nawet killkaset lat przed wybuchem WTC i pentagonu oni mieli to w planach, na banknotach(chyba 20 dolarówek i 5cio jak się odpowiednio zgieło banknot było widać wybuch można sprawdzić na you tubie)i plany epidemi..niedowiadkom łatwiej powiedzieć że to teoria spiskowa niż uwierzyć faktom tak oczywistym.Sprawdzajcie sami filmy na you tube i tematyke w internecie, , NWO, chemtrails, smiercionośne szczepionki,jak nas trója jedzeniem , kodeks alimentaris, znak besti chip,..SZUKAJCIE póki możecie!

http://chomikuj.pl/astromaria/Karty+Iluminati/Deluxe+Illuminati na meila nie mogę wysłać bo strasznie długo to idzie ale tutaj macie to samo :) zobaczcie sami... aż nie chce się w to wierzyć :( co się dzieje z tym światem :(

z tym znakiem bestii chodzi na kartach masz przedstawione co się stalo i to co się stanie w niedalekiej przyszłości 🌼

jesli nie rozumiecie niektórych kart wpiszcie nazwe w google. domyslicie sie o co chodzi, tak jak jest karta kkk oznacza ku klux klan :)

Gość nic nie doszlo
Truskawki nie doszedł zadne e mail,sprobuj jeszcze raz

Gość nie ma majliii
12:19 [zgłoś do usunięcia] moge prosic o te karty ironia@onet.pl dziekuje 12:29 [zgłoś do usunięcia] Proszę o karty cynober@interia.eu Majl nie doszedł

Gość bibigegege
obudzcie się póki możecie !!!!!!!!!!!!!

Gość bibigegege
napisałam że nie wyslę jednak bo ładowało mi się dośc długo :( macie linka do mojego chomiczka tam możecie zobaczyć karty a jst ich bardzo dużo bo aż kilka serii

Gość bibigegege
pierwszy i drugi link :)