Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o brak obelg

Czy te stopy, palce i buty są okej? FOTO

Polecane posty

Gość prosze o brak obelg

http://www.voila.pl/273/j45ub/?1 czy palce zle wyszły ?? bo chce komus wysłać tą fotkę a nie wiem czy korzystnie przedstawia moje buty i stopy? prosze o rozsądne wypowiedzi

Gość prosze o brak obelg
haha ;D one były obcisłe :P tylko na mnie wszystko wisi :( nawet rurki...bo mam krzywe nogi i tylko leginsy wyglądają w miare ok. a nie rzuca sie w oczy odprysk lakieru na paznokciach? :P

Gość masz profil na facebooku?
­

Gość prosze o brak obelg
kto ja ? mam na fb... no super buty niemodne , kupiłam je w zeszlym sezonie w deichmanie ;( czyli teraz bedzie obciach zalozyc je do jakiejs kiecki na sylwestra? :(

teraz wszystko jest modne jezeli sie cos umie dopasowac, jezeli ktos sie interesuje moda to wie ze nie ma juz czegos takiego jak w tym sezonie z mody wyszly... bo teraz liczy sie wlasny styl, projektanci jedynie sugeruja, a buty sa naprawde calkiem calkiem:)

ja osobiście tych butów nawet bym nie kupiła wyglądają tanio i tandetnie, wiec nie wazne czy kupiłas je rok czy dwa lata temu, ale jesli dobrze sie w nich czujesz to pieprsz wsztsko i zakladaj na sylwestra nawet za rok 🖐️