Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdsfgsdgdfs

jeśli chodzi o rozmowy o samobójstwie to ludzie dzielą się na 2 grupy

Polecane posty

Gość fgdsfgsdgdfs

1. karzą ci to zrobić natychmiast, wyzywają cię od najgorszych itd 2. dzwonią na policję, do twojej rodziny, wysyłają cię do psychiatry itd I nie ma nic pomiędzy!!! W zachodniej cywilizacji nie można otwarcie dyskutować o samobójstwie bez narażania się na przykre konsekwencje. Więc moja teoria jest taka, że przez to samobójcy czują się jeszcze bardziej samotni.

Gość ggggggggfgfg
a jak się zachowują?

Gość czy juz dzisiaj klikaliscie
a jaką byś widział trzecią, czwartą piątą i kolejne grupy???????

Gość 34324234
Najlepiej jest w Korei Pn. Za samobojstwo albo nawet probe, cala rodzina jest skazywana na oboz koncentracyjny, z ktorego nikt nie wychodzi...

Gość ggggggggfgfg
Shelly Kagan z Yale: http://academicearth.org/courses/death chciałbym żeby ze zwykłym plebsem z kafe można było podyskutować o samobójstwie na jego poziomie, żeby ta grupa była najliczniejsza, a praktycznie jej nie ma

Gość czy juz dzisiaj klikaliscie
Ty nie wymagaj tu filozofii na poziomie studiów doktoranckich albo i wyżej jak połowa to ledwo w gimnazjum bądź liceum jest :O i nie chodzi mi o wykształcenie tylko, ale o pewną dojrzałość, która jest konieczna by te tematy ogarniać.

No, ale o czym chcesz dyskutować? Mnie ostatnio jedna zirytowała, bo się miała za niepowtarzalny egzemplarz którego nikt nie jest w stanie zrozumieć. A jednak trochę pokory trzeba Ja dążę do tego żeby ktoś miał pełną świadomość swoich poczynań, a to co zdecyduje to jego sprawa

Gość ggggggggfgfg
LOL, philosophy 101 to nie jest poziom studiów doktoranckich