Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiielka33

Co byscie zrobily, czy warto wracac?

Polecane posty

Gość aniiielka33

Mqaz pracuje dwa lata za granica, nie zarbai kokosow na polskie to bedzie kolo 4500 tysiaca ale tutaj mamy komornika na glowie bo maz mial kiedy firme i zusy zalegle itp, ale mezwo sie umowa koncyz tam za granica bedzie mogl miec zasilek i suzkac innej pracy, ale ja juz nei wiem cyz to ma sens, tutaj dzieci , myslelismy o przeprowadzce , co wy uwazacie czy wyprowadkz kiedys czy tu sie da godnie zyc

nie wiem gdzie byl twoj maz, ale 4500 na 2 lata??????? mam nadzieje ze zarobil wiecej i tym oplacaiscie komornika??!!!!

Gość aniiielka33
nie tyle zarabia miesiecznie, ale jakos nic nie dalo sie odlozyc, dzieci chodza do skzoly , maja nascie lat, ciagle sa wydatki, na wakacje tez kupa kasy, no i jakos nie widze juz sensu

Gość appplleeeeeeeeeee
przeciez w Polsce mozna tez tyle zarobic a tam sie musi utrzymac bez senu sa takie wyjazdy

Gość aniiielka33
no niestety w mojej miejscowosci mozna wyciagnac co najwyzej 1500 naprawde jest kiepsko bezrobocie 19 %

Gość piiinnnnnn
no jasne w Polsce kto zarobi 4500? Nie mozliwe to jest przeciez ale takie zycie w rozlace to ja dziekuje