Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogę prosić o radę?

Jakie krzesełko do karmienia jest lepsze?

Polecane posty

Gość mogę prosić o radę?

Dzisiaj chcę zakupić na allegro krzesełko do karmienia dla mojego dziecka. Chciałabym was zapytać jakie się bardziej sprawdza: drewniane czy te inne plastikowe bodajże? Myślę o drewnie, ale z drugiej strony plastikowe są ładniejsze jeżeli chodzi o kolorystykę. Doradźcie mi proszę, które są praktyczniejsze:)

plastikowe wygodniejsze ... kad oparcia regulowany .. zapniesz dziecko pasami nie boisz sie ze wypadnie .. tacja w wglebieniem ze talezyk miseczka nie spadnie w drenianych tacki sa prosze w 100 % plastikowe

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
Drewniane, dosuwane do stolu, rosnace razem z dzieckiem czyli od 6 miesiaca do 106 lat. :) Serio. Dorosly potem moze na nich siedziec. Nie trzeba ich tak predko sprzedawac. Sa troche drogie, ale jest wybor i mozna znalezc pod wlasne mozliwosci finansowe. Na Allegro jest ich malutko, za to w sklepach internetowych sporo.

Te o ktorych pisze maja pasy, ale nie maja tacek. Dosuwa sie je do stolu i dziecko zawsze je z rodzicami i rodzenstwem przy jednym stole. Super sprawa! Mozna do nich dokupowac miekkie wysciolki dla niemowlat.

Gość mogę prosić o radę?
Wypowie się jeszcze ktoś? :)

Gość mogę prosić o radę?
Znalazłam, że w drewnianych też oparcie się reguluje. Może nie we wszystkich.

Ja strasznie chcialam kupic Stokke, BabyDan albo Geuthera, ale nie mialam az tyle pieniazkow, wiec wybralam najtansze z tych rosnacych - Hauck Alpha i jestem bardzo zadowolona! :)