Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3zuzia

Polki - najpiękniejsze na świecie?

Polecane posty

Gość 3zuzia

Polki-najpiękniejsze kobiety na świecie???? jestem ciekawa waszych opinii.. :)

Gość 3zuzia
dodam jeszcze że ja pochodzę z Armenii

Gość gfghjjkkkk
polki sa najpiekniejsze na swiecie tylko wg. polakow

Gość 3zuzia
hehehehe nie pochodze z armeni.. pytam raczej z ciekawości.... ostatnio spotkałam koleżankę z LO. pojechała do UK i heh ciężko było ją na focie rozpoznać... taka tipsiara się zrobiła...aż przykre co oni tam o nas myślą

Bzdura. Po pierwsze dlatego że są gusta i guściki ;) ale ogólnie rzecz biorąc powiedziałabym że najpiękniejsze są po prostu dziewczyny ze słowiańską urodą. Niekoniecznie Polki, chociaż znam takich którzy właśnie typowo Polki uwielbiają :)

Gość ccccvccc
nie, nie sa najpiekniejsze, ktos im wmowił kiedys i teraz wszyscy powtarzaja to bezmyslnie, jes duzo ladnych polek ale zeby zaraz najpiekniejszych to nie powiedzialabym, wiele jest nijakich bab i taka prawda. na pewno ciezko uświadczyc to prawdziwe pieknosci w klasycznym rozumienia tego slowa. dla mnie piekne są np hinduski, moze nie wszytskie ale bardzo duzo kobiet w indiach maja twarze jak ksiezniczki z bajki:) to takie moje zdanie :)

Gość 3zuzia
ostatnio słyszałam też opinie że to Chorwatki są super piękne..

Gość ?????????????
Polki najpiekniejsze ? Buhahahahaaha Tak pierdola Ci , ktorzy nigdy nie byli za granica , no i oczywiscie same polki :D

Gość gfghjjkkkk
slowianski typ urody? a jaki to? bo np. polki, rosjanki a chorwatki czy macedonki niewiele maja wspolnego? polki sa przede wszystkim zaniedbane. Nijakie (przynajmniej wiekszosc) choc nie mowie, ze ladnych nie ma. Ladnych jest duzo, ale pieknych...

no nie wiem mieszkam w Anglii i ciągle słyszę że Polki należą do najpiękniejszych, albo że ogólnie Słowianki. W tym Polki, Czeszki, Słowaczki (?tak się mówi?), Rosjanki, Ukrainki itd. Ale prawda jest taka że wszystko jest takie przemieszane... A co do Hindusek - a fuj! Fuj fuj fuj! Brązowo "podbite" oczy, brudno-brązowo-żółta cera, strąkowate włosy... mieszkam w dzielnicy Hinduskiej i specjalnie nie podobają mi się Hinduski, czasem owszem się trafi śliczna ale bardzo rzadko. Czarne dziewczyny bardzo często mają śliczne twarze, zwłaszcza te z jaśniejszym odcieniem skóry.

Gość gfghjjkkkk
no wlasnie, w Anglii...

Gość gfghjjkkkk
dla mnie kobiety z krajow Skandynawii nr 1 myslalam, ze Kamecha to dziewczyna, ale po linku ze zdjeciem ze StarCraftu sie zorientowalam ;)

alez wy jestescie durni ...., kurwa wszedzie w kazdym ktraju sa i piekne kobiety i przecietne i paszczaki, tyle gustow ilu ludzi. wkazdym kraju w ktorym bylam, a zwiedzilam prawie cala Europe nie ma grupy kobiet ktora dominuje pod wzgledem urody, to sa jakies chore zalozenia. co do anglii tak sie duzo mowi o tym jakie to paszczury grubasy-ja pierdole, skad sie to bierze chyba zz awisci bo jak tam mieszkalam przez pol roku to widxzaialm przepiekne kobiety, w niemczech taka samo a takie stereotypy kraza o nich...

Gość gfghjjkkkk
oczywiscie,. nie nalezy generalizowac, ale jest cos takiego jak charakterystyczne rysy twrzy dla danego kraju. np w polsce- typowy polak, jest czerwony na ryju, ciemny blondyn niski, ale sa tez wyjatki. tak samo np. w Holandii typowa holenderka jest niezaciekawa, niezadbana itd

Gość ?????????????
KAMECHA - :D Zoska - tak w porownaniu z tymi pasztetami z UK to pewnie sa najpiekniejsze , ale nie w porownaniu z wszystkimi . Ja bym polki umiescil na 10 miejscu :D

Gość gfghjjkkkk
podpisuje sie pod zdaniem:Tak pie**ola Ci , ktorzy nigdy nie byli za granica , no i oczywiscie same polki zwlaszcza np po wakacjach w Tunezji czy w Egipcie ;)

- typowy polak, jest czerwony na ryju, ciemny blondyn niski, ale sa tez wyjatki. hahaha umre ze smiechu, trzymajcie mnei:):):):):) jezeli masz na mysli wyjatki ktore stanowia 60 pr spol to zgadzam sie z toba sa wyjatki tak samo np. w Holandii typowa holenderka jest niezaciekawa, niezadbana itd no to widac ze w holandii nie byles, bredzisz jak potluczony. kobiety w holandii sa piekne a jesli przez zaniedbanie masz na mysli to ze rzadziej mozna zobaczyc tu laski ubierajace sie jak dziwki to zgadzam sie , sa zaniedbane

Gość ?????????????
sexuarium- Twoje rejony odwiedzin tegoz "swiata" to chyba Mongolia i Uzbekistan , skoro tak uwazasz :D

Gość znowu ty
najpiekniejsze są w Rosji i Holandii