Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafalekkk

dziewczyny czy bardzo przeszkadzają wam blizny potrądzikowe u chłopaków

Polecane posty

Gość rafalekkk

Czy bardzo wam przeszkadzają blizny potradzikowe u chlopaków. Jestem dosyc ladny ale wlasnie te blizny... Staram sie o jedną dziewczynę i właśnie nie wiem czy bardzo zwracacie uwage na to

Gość babcia jadzia
zwracają uwagę ale jeśli jest uczucie to nie ma to znaczenia, ona na pewno ma cellulit więc jesteście kwita:), poza tym polecam ci zabiegi Mikrodermabrazji u kosmetyczki, działa cuda! po co się męczyć?? pozdrawiam

Gość rafalekkk
chodze na te zabiegi ale jakis specjalnych efektow to nie przynosi;/

Gość rafalekkk
a co do uczucia to nie jestesmy razem. dopiero się staram o nią i się własnie zastanawiam czy jej to nie odstrasza. troche mam tych blizn...;/

Gość iamfishxD
, powiem ci że generalnie blizny mi nie przeszkadzają ale zdarza się że chłopak ma takie dziury(drapał się) albo takie nieestetyczne czerwone blizny i to już budzi u mnie niesmak i odrazę mimo że chłopak może być generalnie ładny z twarzy, mieć fajny charakter i w ogóle, chodzisz na zabiegi więc dbasz żeby nie mieć śladów, a efektów żadnego zabiegu po 2 tyg nie zobaczysz, ja jestem dziewczyną i też mam blizny, ale efekty stosowania peelingu enzymatycznego(kupiłam i sama stosuję) zauważyłam dopiero po ok 2 mieś regularnego, cotygodniowego stosowania!!! kup sobie może taki peeling jak ja mam, to peeling enzymatyczny firmy Ziaja, 250ml, w takiej białej butelce z pompką, kosztuje ok 40-50zł akle jest wydajny i stosuje się go raz max 2 na tydzień, opłaca sie, i nakładasz sobie ten peeling(konsystencja kremowa, przyjemny zapach) i masujesz buźkę 15 min. po 4-5 użyciach powinny być efekty, blizny się wypłycają i bledną, i spytej kosmetyczki lub dermatologa czy wolno ci stosowac peeling przy mikrodermabrazji

Gość rafalekkk
największą blizne mam na mózgu, tak sie chciałem jej pozbyć,że wypaliłem se musk

Gość jhjjhhjjhj
no prawda jest taka, że dziewczyny zwracają uwagę bo to twarz przecież, ale to nie jest główne kryterium twojego powodzenia, na ulicy takie pasztety chodzą w parach, że czasem się zastanawiam, jak to możliwe

Gość andrea55
mi to nie przeszkadza,jeśli chłopak jest fajny i ma dobry charakter to to jest nie ważne czy ma blizny czy nie....liczy się jego wnętrze a nie wygląd

Blizny po trądziku to chyba najgorsza rzecz jaka może być do pozbycia się. Męczyłam się z bliznami przez wiele lat i moją ostatnią deską ratunku pozostał laser na przebarwienia. Zresztą moja koleżanka też była na zabiegu i bardzo jej pomógł więc stwierdziłam czemu nie i poszłam na zabieg Mobilift. Komórki są pobudzane do regeneracji i blizny szybciej znikają. Najlepszy zabieg jaki może być :)

Gość gość
Co za durna pipa ta alekka-srekka. Tylko po to zalozyla konto, zeby spamowac w temacie odkopanym sprzed stuleci :D:D:D. Jednak spamerzy to debile jakich malo.

Gość gość
Ale chyba skoro wchodzisz w te posty to znaczy, że też szukasz odpowiedzi albo temat Cie zainteresował :) No chyba że Ci sie w nudzi to nie będę wnikał. Od ostatniego postu mogło się wiele zmienić, mogły dojść nowe zabiegi, bo cały czas coś nowego wprowadzają i ludzie powinno się informować moim zdaniem. Np pół roku temu jeszcze nie wiedziałem, że jest taki zabieg jak Maximus. Nawet nie podejrzewałem, że na niego pójdę ale moje blizny są bardzo głębokie i przeszkadza to jak każdemu zapewne, a że poszedłem na darmową konsultację do Clinica Cosmetologica w Gdyni, bo niedawno otworzyli, a do Gdańska nigdy nie chciało mi się jeździć i tam pani kosmetolog doradziła mi właśnie ten zabieg. Blizny mi poznikały prawie całkowicie, nie sądziłem, że taki efekt będzie i faktycznie dziewczyny bardziej teraz zwracają uwagę ;)

Gość gość
Te wasze niby posty z reklamą w tle z są żenujące i na pewno klientów wam nie przybędzie. Wręcz przeciwnie... Nie róbcie z ludzi debili.