Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holly676

Dlaczego te staraczki sa takie DURNE....?!

Polecane posty

Gość Holly676

Wyksztalcenia niet, mieszkania niet, pieniedzy niet. A mnoza sie na potege, bo 'One chca DZIDZIUSIA'. Ale nie mysla, tepe dzidy, ze DZIDZIUS nie bedzie zawsze DZIDZIUSIEM, ze ów dzidzius urosnie, dorosnie, ze swoje potrzeby bedzie miec. Jak juz dzidzius podrosnie, to jedna z druga znowu zachce dzidziusia, zrobi sobie kolejnego. I niestety gówno tym swoim dzidziusiom zapewnia, bo miloscia nie nakarmia. Nie pisze tego dlatego ze zazdroszcze, sama mam dziecko, ale przynajmniej wiem ze moge mu zapewnic i pieniadze, i milosc, i swój czas. I tak jest idealnie.

Gość ?????????????
No wlasnie , my z moja zona Holly mamy dziecko i stac nas na nie.A wy co ? Narobicie dzieci a potem nie ma kasy za co utrzymac , porzucacie je gdzies.

Gość a hcuj wam do tego
bedziecie mowic kto moze miec dziecko a kto nie? kim wy jestescie? :o

Gość Holly676
poprostu zal mi tych biednych dzieci karmionych miloscia zdziecinnialej mamuski i 3-dniowym rosolem.

Też mamy dwójkę dzieci ale mają że tak powiem wszystko!!! Nie brakuje im niczego a ja mam dla nich czas!!! Co jest bardzo ważne w wychowaniu!!!!!! Nie rozumiem jak niektóre kobiety narobią dzieci a warunków nie mają, znam taką jedną ma 6 dziecko w drodze a w domu woda ze studni, brak ogrzewania centralnego, brak łazienki :-O szkoda słów :-O

Gość Holly676
Taaa... bo im sie zachcialo rózowego bobaska... który nie bedzie zawsze bobaskiem, niestety wyrosnie z niego dorosly czlowiek, a bieda nie sprzyja wychowaniu.

Gość Holly676
To jest poprostu przykre. Staraczki bez grosza przy duszy to najwieksze egoistki.

Gość IdzPanWytrzezwiej
Zgadzam siem.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a o których staraczkach mowa???? skąd ta wasza wiedza że nie będzie ich stać na utrzymanie dziecka???

Gość Edmunt Pipa
z biedy można dzieci nie karmic i nie myć najwyzej zdechną to sie zrobi nowe. to dobre europejskie pozytywne myslenie naladowane kosmiczna pozytywna energia. bez stresow.