Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakkak

Jak zerwać z dziewczyną.. którą bardzo kocham ??

Polecane posty

Gość klakkak

Chodzi o to że ona mnie oszukuje od jakiegoś czasu chodzi o jakiegoś gościa ... a ja nie wiem co zrobić jestem w niej zbyt bardzo zakochany no ale wiem że jak tak robi to coś jest nie tak i nie ma sensu już... zwłaszcza że dawałem jej szansę żeby się przyznała ale ta dalej jak gdyby nigdy nic tyle że nie wie że ja wiem ; / jakieś rady ?

Gość karuzelaa
daj jej szansę...

Gość karuzelaa
jestem w tej samej sytuacji :(

Gość katinkate
mam pdobny problem z facetem, ciagle wypytuje mnie o kolege !chce bym sie przyznala do romansu z nim !ale jakiego? on ma wiele kolezanek -on moze miec , ja nie!

Gość karuzelaa
katinkate... dokladnie znam twoj problem:/ on moze miec duzo kolezanek a ja jestem podejrzewana o wszystkO!!!!!!!!!!!!!!!!! facet to swinia!

Gość klakkak
w moim przypadku to się z kolegami spotykam i unikam dziewczyn tym bardziej nieznajomych czy nowo poznanych specjalnie dla niej ;/ nigdy bym jej nie oszukał a ta mnie w chuja robi :(

Gość klakkak
ostatnio śledziłem jej poczynania przebrany za detektywa Pchełkę, zaczaiłem się w krzakach pobliskiego parku, kiedy ona spotkała się z tym gościem chciała go pocałować, nagle wyskoczyłem z tych krzaków rzucając się na nich.... Aż tu nagle........ obudziłem się cały spocony, z ręką zaciśniętą na moim pytoniku

Gość karuzelaa
przykra sprawa.. mi facet zajrzal na portalpewien na moje konto i zobaczyl zdjecia z imprez i wiadomosci ktore pisalam do innych... to bylookrutne co napisalam :((( zaluje tego i chcialabym to naprawić. Tez sie wypierałam gdy mi to mowil bo balam sie... że mnie zostawi i zostawil.

Gość klakkak
ssij

Gość klakkak
no widzisz ale ona nadal to robi i nie am zamiaru przestać ;/ łatwiej by było gdybym jej tak nie kochał ... też mi nawet głupio powiedzieć że to widziałem w ogóle bo wyjdę na "chuja" mimo że to ona oszukuje ehh

Gość karuzelaa
Moj chlopak mnie powyzywał, wszystko mi wygarnął od razu jak to zobaczyl to zadzwonil... ;( czuje sie strasznie :( przepraszalam go:( ale on nie chce mnie znac... :( dlatego rozumiem twoj problem. Przebacz jej, powiedz jej o tym i przebacz... jesli bedzie zalowac to wiecej tego nie zrobi...

Gość klakkak
no tak ale ja wychodzę z założenia że jak raz zrobiła to zrobi to drugi raz ... jeśli sama nie stanie się fer to nic nie pomoże

Gość klakkak
co wysram to zjadam

Gość karuzelaa
Ja taka bylam... zrobilam raz drugi trzeci... wybaczal ale teraz wiem ze to koniec ;((( zrobisz jak uwazasz jesli ja kochasz i jestes pewny jej uczuc to przebacz...

Gość klakkak
no właśnie nie jestem teraz pewny niczego .. a nie chcę czekać aż zacznie zdradzać.. już wolę dać jej wolną rękę i zapomnieć o niej może się da... no ale ciężka sprawa bo w tej chwili trudno mi jej przebaczyć i trudno zerwać ona sobie w najlepsze flirtuje a ja się mecze ;/

Gość katinkate
karuzela, mam identyczna sytulacje ,tylko ze juz coraz bardziej mnie to denerwuje on moze mie ckolezanki, nawet odpisuje bylej exxxxxxx a mnie o wszystko podejrzewa, owszem mam kolege z ktorym utrzymuje konakt , ale nie widze w tym nic zlego !

Gość klakkak
a masz kolegę którego poznałaś parę dni temu xDDD i od tego czasu twój czuje się olewany przez ciebie ? :D

Nie przebaczaj. Widać po wypowiedziach, ze i tak już podjąłeś decyzje, tylko nie wiesz jak to zrobić. Powiedz po prostu całą prawdę i zerwij. Nie ma się co bawić w takie rzeczy. Jak już cię oszukuje, to na pewno kiedyś do tego wróci... Powodzenia

Gość katinkate
karuzela, ale to co pisalas usrawiedliwia jego zachowanie? myslisz ze slusznie zerwal z toba, ?przeciez nei jestesmy niewolnikami mamy tez wslasne zycie bez przesady

Gość klakkak
decyzję podejmuję bo nie widzę poprawy w jej zachowaniu a ja chciałbym z nią być :( ale muszę zerwać właśnie to jest chujowa sytuacja ..

Gość katinkate
klakaka Ale ja go nie olewam, poprostu rozmwiam czasem z kolega, on tez rozmawia z kolezankami , przeciez nie moge mu tego zabronic ,nie rozumiem go wcale on moze a ja nie

Gość katinkate
bedziesz zalowal, zastanow sie jeszcze

Gość klakkak
no to co mam w takim razie zrobić ??? nie powiem jej że sprawdzałem jej archiwum !

Gość pozdrawiam12342
a gdzie szczerosc? zostawisz ja nawet nie mowiac za co? czasem tak jest ze czlowiekowi brakuje kontaktu z innymi ludzmi i pisze glupoty z innymi na gg,zartuje, a to zadna zdrada...raczej nie wiesz co i kiedy kto pisal powaznie a na zarty. chyba ze dziewczyna traktuje goscia powaznie to inna sprawa,ale tego tez sie nie dopiwesz poki jej nie zapytasz

Gość klakkak
co mam takiego zrobić żeby zrozumiała żeby była fer wobec mnie ale nie mówiąc jej że o tym wiem wszystkim ?? jest jakaś możliwość ?

Gość klakkak
do pozdrawiam... ; d ona mówi że nie mam się czym martwić o niego itp .. a odkąd go poznała czuję się jak by na bocznym planie

Gość tru$kawencjaa
jesli cokolwiek da moja rada to doradzam szczera rozmowe sam na sam powiedz ze cie to boli stawiaj sprawe jasno ze ci zalezy z eja kochasz ale ze jesli ci nie powie to odpsucisz bo chcesz byc z kims uczciwym powiedz ze ty mowisz jej wiekszosc rzeczy z enie robisz jej na boku i ze jesli ona cie kocha tak jak ty ja to niech ma odwage sie przyznac jesli prosto w oczy powie ze nie to powiedz okej probowalem sama tego chcialas w takim razie z nami koniec..

Gość pozdrawiam12342
Powiedz jej ze czas na powazna rozmowe. musisz powiedziec szczerze, ze gdy czules sie zaniepokojony sytuacja to sprawdziles to archiwum... moze inaczej z Toba porozmawia kiedy poczuje ze sprwa jest powazna. Powiedz jej co czujesz! nie chowaj tego w sobie. Jesli sie nie poprawi/opanuje czy jak to nazwac, wtedy bedzie trzeba pomyslec o koncu.. bo po co sie tk meczyc i tylko czekac na zdrade.. eh

Gość Fiutek456
Jest pewien sposób na zerwanie więzi emocjonalnej.Wizualizacja:niech sobie wyobrazi że odprowadza go na statek ze żegna sie z nim on wsiada na statek odplywa a ona idzie przed siebie i nie odwraca sie za siebie.Kilku osobom to pomoglo:)Głowa do gory. Niech to wizualizuje w kazdej wolnej chwili, tylko pamietaj nie moze sie odwrocic za siebie.

Gość klakkak
no właśnie nie chcę na to czekać : (