Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psomaniaczka

nakarm psa - klikamy, klikamy

Polecane posty

Gość psomaniaczka

Kochani klikajcie aby nakarmić psiaki, niech mają prezent na Święta, niech chociaż w tym czasie spotka je coś dobrego http://szerlok.pl/nakarm_psa/

Gość jhvhgfchfjknmjk
a kto nakarmi mnie?

Gość klikamy, klikamy
klikamy

Gość ..NATALA..
ZAłatwione.Wpadam jutro.

Gość klikamy, klikamy
klikamy Natala dzięki ;)

Gość psosraczka
idź się sama nakarm - najlepiej arszenikiem

Gość LelumPolelum2010
ja dziś kliknęłam 4 razy

Gość butterfliesssssss
jak 4 razy ?:O tylko raz się liczy . Kochani mam mega prośbę :) bo najwięcej ludzi wysyła na te ' najbardziej dokarmione psy ' to bierzmy się już za te ' najmniej ' po prawej co ?:( bo niektore tam mają i po zero .. i kto wie , pewnie juz nawet nie będą miały szansy na paczkę :(:(

Gość Sarenka222
klikłam :)

Gość amandaaa
a ja sie nie moge zdecydowac którego wybrać, żeby mu pomóc ;// wszystkie takie fajne..

Gość klikamy, klikamy
można klikać kilka razy, trzeba tylko kasować ciasteczka z tej strony, albo po prostu wyłączyć funkcję zapisywania ciasteczek ;) Ogólnie to ja klikam zawsze na te najmniej dokarmione. Poza tym psiaków cały czas przybywa, wczoraj zostały dodane psy ze schroniska w Kaliszu :)

Gość butterfliesssssss
Weźcie dalię :)

Gość nie chce mi sie logować
jak mozna wylaczyc funkcje zapisywania ciasteczek?

Gość klikamy, klikamy
klikamy !!!! Ciasteczka się wyłącza klikając prawym przyciskiem na stronie, ----> pokaż informacje o stronie ------> uprawnienia ----> zapisywanie ciasteczek -----> blokuj

Gość MishkaCollins
utterfliesssssss jak 4 razy ? tylko raz się liczy . Kochani mam mega prośbę bo najwięcej ludzi wysyła na te ' najbardziej dokarmione psy ' to bierzmy się już za te ' najmniej ' po prawej co ? bo niektore tam mają i po zero .. i kto wie , pewnie juz nawet nie będą miały szansy na paczkę Babo pomyśl trochę! Te 'najbardziej nakarmione' dostaną paczkę dopiero jak będą mieć 100%, więc jeśli nikt im nie doklika do 21 grudnia, to jedzenia NIE DOSTANĄ. Dlatego też lepiej klikać na te najbardziej dokarmione, bo wiadomo, że paczkę dostaną niż marnować głosy na te najmniej, bo nie wiadomo czy osiągną 100%! Poza tym jak schronisko dostanie paczkę na "Faficzka", to ten Faficzek na pewno nie wpieprzy całej paczki, tylko kilka psów zostanie z niej nakarmionych!!! Klikajcie na pieski z Kalisza, bo do schroniska w Gaju poszło już bardzo dużo paczek! Popatrzcie sobie na 'nakarmione psy'!

Gość klikamy, klikamy
klikamy http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/ Mamy jeszcze ponad tydzień więc dokarmiajmy te psiaki najmniej dokarmione, na pewno nam się uda wszystkie nakarmić!!! można dużo razy klikać trzeba tylko usuwać po każdym głosowaniu ciasteczka, albo po prostu zablokować ich zapisywanie!!!!

Gość :) szerlock
ja karmie pieska Ami :):)

Gość iiiiiiiiiiooo
można kliknąć 2 razy na dobę, z dwóch różnych przeglądarek, np ja klikam i z mozilli i z internet explorer pajacyka tak samo