Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mama 3-latka__________

Wyniki badań, jestem załamana...

Polecane posty

Gość Mama 3-latka__________

Witajcie dziewczyny, Jestem mamą chłopczyka, który urodził się w 2007 roku. Z zajściem w ciążę nie było żadncyh problemów, wręcz było jak w bajce - synek pojawił się po pierwszym cyklu starań. Obecnie od lipca staramy się o drugie dziecko (skończyłam niedawno 28 lat, więc jakaś strasznie stara nie jestem).....Od lipca, więc niewiele czasu, ale coś mi mówiło, że nie jest dobrze, pomimo regularnych cykli (31 - 33 dni). FSH wyszło mi 9,7, czyli wg tego co tu znalazłam... obniżona rezerwa jajnikowa. Stosunek LH;FSH 0,7, czyli też niedobrze. Prawdopodobnie niedomoga fazy lutealnej. Androstendion nieco podwyższony 4, przy normi 3,3. Streogen 44 więc w 4 dniu cyklu ok, TSH jak na zajście w ciążę zbyt wysokie 3,4 w normie do 4,9. ZBadam jeszcze prolaktynę z obciążeniem i resztę hormonów tarczycowych. Jestem załamana... wszystko mi się zepsuło. Za tydzień idę do endo, a za półtora do gina.... Czy ktoś miał też takie fatalne badania jak ja?? Czy udało się coś z tym zrobić?? Pozdrawiam serdecznie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować