Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranna kawkka

Czy wasi mężczyźni są o was czasem zazdrośni?

Polecane posty

Gość poranna kawkka

Jeśli tak to w jakich sytuacjach? Czy prawią wam komplementy? Mnie te dwie rzeczy utwierdzają w przekonaniu że go pociągam

Gość sczzesliwa22
No pewnie ze sa, moj np jest ale nie to zebysmy sie zaraz nie wiadomo jak o to klocili... Ide na impreze z kolezankami wiec pyta jak ide ubrana i mowi zebym nikogo nie podrywala i nie dala sie poderwac... Zazdrosny jest kiedy sie ladnie umaluje, bo twierdzi ze pewnie dla kogos, ale to sa sporadyczne takie sytuacje gdyz mowi to czasem na serio a czasem obraca to w zart...

Gość poranna kawkka
a powiedz mi co jeśli ja mogę stroić dwoić wychodzić gdzie chcę a on nic a nic?nawet słowa ani komplementu ani nic

Mój chłopak jest strasznie zazdrosny. Np. póxnym wieczorem dostałam sms-a od kolegi o treści: Dobranoc :* Dopiero rano go odczytałam, ale facet widział. I co? Obrażony poszedł do pracy.

Gość Moj facet nie jest o mnie w
ogole zazdrosny, bo mi ufa ;-) prawi mi tez komplementy a to, ze kocha poznaje po tym, ze o mnie mysli i pomaga mi w kazdej sytuacji

Gość fnej.
Mój facet jest zazdrosny ale to bardzo miłe Oczywiście codziennie komplementy..:)

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
mój jest patologicznie zazdrosny

Mój jest najbardziej zazdrosny o exów. Jak ładnie wyglądam nie powie tego wprost, ale np że inni mnie będą podrywac, albo, że sie nie może doczekać aż wrócimy do domu. Ogólnie zazdrosny jest, wiem, że wiele rzeczy go "boli" ale często próbuje zachowywać kamienną twarz i postawa "wcale mnie to nie obchodzi".

Gość Kubek czekolady....
Very lucky star- Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu :) Mój też prawi mi komplementy,ale niestety zazdrosny chyba nie jest. Nie daję mu powodów do zazdrości,ale czasami mógłby chociaż poudawać. Nie ma nic przeciwko jak wychodzę do clubu z koleżankami, nie jest zazdrosny o nawet o moich przyjaciół-mężczyzn :)

moj nie jest zazdrosny, codziennie mowi mi ze mnie kocha, a nawet jesli ma jakies watpliwosci to od razu sobie wszystko wyjasniamy

Gość do kanapka z szynką
a ja slyszalam ze faceci sa bardzo zazdrosni kiedy sami zdradzaja mysle ze w jednym i drugim moze byc troche prawdy

Gość Kubek czekolady....
Kurcze...chyba kupię sobie kwiaty a jak zapyta od kogo to powiem,że nie wiem bo dał mi je jakiś mężczyzna na ulicy :P