Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamSponsora2121

Dziewczny sponsorowane - skąd macie facetów ? ile bierzecie?

Polecane posty

Gość SzukamSponsora2121

Szukam szukam i nic ... same oferty od napalonych dzieciaków i biedaków . Gdzie można poznać bogatego goscia w Warszawie , lub Krakowie ? Jakie kluby dyskoteki ?

Gość SzukamSponsora2121
up :)

Gość SzukamSponsora2121
taak kolo sejmu jaaasne :) up

Gość dziewczyna sponsora
podalam ogloszenie i odpowiadalam tylko na najciekawsze oferty. Korespondencja wylacznie mailowa. Nie wiem ile dzis sie bierze, bo obecnie nie zajmuje sie tym ale ja wyciagalam 2-3 lata temu od jednego ukladu 3-3500zl plus prezenty. A spotykalam sie tylko 2 razy w miesiacu

Gość SzukamSponsora2121
na zwyklych portalach randkowych ? znam tylko sponsoraszukam.pl ale dziwnie to wyglada i malo wiarygodnie , na czatach sa sami idioci.

Gość SzukamSponsora2121
up ;)

Gość dziewczyna sponsora
czaty odradzam, szukalam kiedys na sponsoraszukam i chyba nawet kogos tam poznalam. Byly kiedys rozne stronki, ale wiekszosc to prostytutki zwykle sie oglaszaly. Ja zawsze zaznaczalam w ogloszeniu ze szukam znajomosci na dluzej, opartej na przyjazni i spotkania na godziny mnie nie unteresuja.

Gość SzukamSponsora2121
nie wiesz czy mozna sprobowac dac cos na sympatii .pl ? tam jest najwiecej ludzi i pomyslalam, ze mozna by ''przemycić '' w tekscie taka informacje zeby nie dostac bana od administratora:)

Gość dziewczyna sponsora
nie wiem, nie probowalam nigdy na sympatii. Mozesz sprobowac tylko dam ci taka rade zebys zdjec swoich nie wstawiala w profilu.