Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 603 166 978

termin porodu minal, a ja wciaz nie mam wozka - piszcie jakie macie wozki

Polecane posty

Gość 603 166 978

najlepiej wielofunkcyjne

Gość ja jutro kupuje x-landera xa
teraz sa w promocji kolor zielony i brazowy

Gość bibkaaaa
ja mam mutsy transportera

Gość ja mam x-landera
i wszystko byłoby supoer gdyby nie to, że ktoś popełnił chyba wielką pomyłkę wstawiając do tak dobrego wózka takie debilne koła. mój poprzedni, ciężki wózek "słabej "firmy lepiej się prowadził, bo miał pompowane duże koła, nie skrętne. Brzydki był i stary jak cholera ale żadna chlapa i śnieg nie były mu straszne. Poza tym moja przyjaciółka od spacerów kupiła przed porodem używany wózek z komisu za 300 zł, chyba chicco czy graco(musiałabym sprawdzić) i ostatnio na spacerze nie mogła się nadziwić co ja się tak męczę na tym śniegu. wzięłam jej wózek i też szlag mnie trafił, że tak lekko. Jeśli chodzi o wygląd to wg mnie jest śliczniutki, dobrze i solidnie wykonany ale przez te koła już teraz wiem że kupiłabym inny gdybym miała podjąć decyzję jeszcze raz.

Gość do x- landera
a co jest nie tak z tymi kolami?

Gość są nalewane
powinny być większe i pompowane. co do ich skrętności to już subiektywne moje osobiste zdanie-ja wolałabym aby nie były obrotowe.

Gość xa ma pompowane przeciez detka
?????

Gość magda88874
nie rozumiem, ja mam x landera xa i ma pompowane.......nawet mam pompke dolaczona.....i jestem mega zadowolona mam model 2010 taki niebieski kolor ocean....nie zamienilabym na inny

Gość x-lander
chodziło mi o to, że są zbyt nalane, a powinny być bardziej balonowe jak np. w wielu polskich wózkach,anmar np. chyba ma takie. miękkie duże balonowe koła. jak złapiesz gumę to na feldze jedziesz, a tu nalana guma i do tego pompka