Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impossibleee

Niedojrzały do miłości? Wejdźcie, proszę.

Polecane posty

Gość impossibleee

Mój chłopak mimo, że ma 21 lat ma takie szczeniackie zachowania. Często się przy mnie i nie tylko chwali kumplom na temat naszego seksu. Lubi rzucać teksty "no, przeleciałem ją" (że mnie). Lubi się całować w miejscu publicznym i kłaść dłonie na moim tyłku. Poza tym chyba nie bierze życia na serio. Jest taki wyluzowany niemalże w każdej sprawie. Ja mam inne poglądy i swoje zasady i mimo, że mu o nich mówiłam, on nadal to robi. Myślicie, że z wiekiem mu się to zmieni?

Gość babcia jadzia
nie chodzi o wiek, tylko o to, że jest po prostu prymitywny, znam 17 latków którzy potrafią zachować się z klasą, on jest po prostu tępy, takiego wybrałaś

Gość impossibleee
Bo, gdy go poznałam był dużo młodszy i ja byłam młodsza i kiedyś mi się to nawet podobało. Ja jednak bardzo się zmieniłam, dojrzałam, a mam wrażenie, że on nadal stoi w miejscu. Nie wiem co robić w tej kwestii... :(

Gość wiatrom mówię nie
znaleźć mężczyznę na swoim poziomie

Gość impossibleee
A może postawić mu warunek? Że jeżeli się nie zmieni, z nami koniec?

no na to wygląda, że on nadal stoi w miejscu...Faceci ogólnie dojrzewają "później" od dziewczyn..Ale Twój chłopak to specyficzny typ faceta.Mnie tacy kolesie denerwują,nie lubię obmacywać się w publicznych miejscach,to jest szczeniackie.Poza tym opowiadanie kumplom o Waszym sexie przy Tobie???Kumpel kumplowi to jeszcze zrozumiem,czasami i kobiety rozmawiają między sobą ale jeśli przy Tobie gada w głupi sposób to przesadza,powinnaś porozmawiać z nim szczerze,choć nie wiem czy to coś da...bo żeby on spoważniał to potrzeba czasu...albo on poprostu taki jest...

Gość impossibleee
nawet jak sie kochamy to on powagi nie umie zachowac tylko jak we mnie wchodzi to zacierając rece i plując w nie krzyczxy: Legia miszcz!

Gość impossibleee
Podszywaczom dziękuję :) No, on nie często, bo sporadycznie ale mówi o seksie kumplom przy mnie. On myśli, że ja jestem dumna z tego, że on się tym chwali i jest taki bezpośredni. Gdybym wiedziała, że on się zmieni, to dałabym mu szansę, bo generalnie to świetny facet jest. Kocham go i czuję się przy nim szczęśliwa. Ale jeżeli to taki typ faceta, to... chyba będę musiała postawić warunek.

Gość kasztelanka
Paukę mu postaw :classic_cool:

Gość impossibleee
i stawiam mu a potem wylizuje i sse

Gość impossibleee
a on o tym opowiada kumplom i to przy mnie!

Ha ha, no szczeniak. To normalne, ze z kumplami o tym gada (a mu kobiety to niby nie?), ale przy Tobie nie powinnien. Jak jeszcze raz tak zrobi to sie zasmiej i powiedz: "Trafnie to ujales - przelacialem. Bo dokladnie to zrobiles, Kochanie. Jak wiart w przeciagu - wleciales i wyleciales zanim zdazylam sie zorientowac co sie dzieje..." Usmiechnij sie slodko i pocaluj w policzek. Gwarantuje, ze przestanie sie tak przechwalac.

Gość impossibleee
I wyciąga kutasa, każe mi ssać,lizać i połykać i na żywo im to obrazuje !!

Gość impossibleee
a nawet ostatnio wszystkie bilety kolegom sprzedał na ten "seans"

Gość impossibleee
a ja się czułam taka zażenowana :( co mam zrobić? Postawić mu ten warunek czy lepiej tą pauke?