Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość besn ssnsss

czy to nie dziwne ze bezdomni to tylko faceci??

Polecane posty

Gość besn ssnsss

Tyle sie teraz mowi ze zamarzli itd i tak mi sie skojarzylo

Gość besn ssnsss
ja zawsze mam gdzie spać , dam dupy , lub obciagne za kimanie i bulkie z maslem

Gość besn ssnsss
no glownie zobacz w noclegowniach sa faceci u mnie w miescie jest dom dla bezdomnych facetow tylko

Gość mnóstwo jest bezdomnych
kobiet, co ty bredzisz?

Gość besn ssnsss
po co sie podszywasz?

Gość bo to jets tak wlasnie
to fakt ze jednak w wiekoszosci to faceci bo to pijaki sa kobiety jakos sobie radza a faceci to nieudacznicy

Gość besn ssnsss
ale stare rozjebane purchle , ktorych juz nawet nikt za suchy chleb dla konia nie chce jebacz sa bezdomne

Gość aygsduayg
to wszystko przez takie bardzo popularne słowo wyprodukowane w środowiskach kobiecych - NIEUDACZNIK a gdzie miłość bliźniego towarowe kobietce?

Gość vezzlzlzlzl
co za bzdura ze dupa kurwa debilu faceci sa po prostu slabi psychicznie znma wielu co sie stoczylo

Gość mikszlal
to dlatego, ponieważ honorowy facet zostawia wszystko kobiecie i woli pójść pod most niż patrzyć na ladacznicę, która się skurwiła z jego najlepszym kumplem, a masz i nażryj się wywłoko - tak myśli facet

Gość poaiaaoa
jaka milosc blizniego ci faceci bardzij kochja wodke i to prawda jak pokazuja takie noclegownie to glownie faceci

Gość stalinowa.,
sosss no wiesz co? :(

Gość lllzllzlzlzlzlzllz
tak honorowy facet , sory ale mieszkam za granica i tam sa tay cy honrowi co zebrza i na koszt panstwa zyja

Gość stalinowa.,
faceci też równie dobrze mogą dupą zarabiać, to do sosssa :D

Gość mikszlal
lllzllzlzlzlzlzllz - masz rację ale na Zachodzie władze nie pozwolą umrzeć żadnemu żebrakowi na ulicy choćby mieszkał w pudełku tekturowym

Gość raztaman
"to dlatego, ponieważ honorowy facet zostawia wszystko kobiecie i woli pójść pod most niż patrzyć na ladacznicę, która się sk**wiła z jego najlepszym kumplem, a masz i nażryj się wywłoko - tak myśli facet" dokładnie. Za czasów studenckich często bywałem na PKP i jak miałem parę groszy to wspomogłem kilku takich. bywało, że kupili sobie za to kanapkę, przysiedli sie i opowiadali historie swego życia. Często ci żule to wykształceni ludzie, których baba zniszczyła psychicznie i finansowo. Nie potrafiąc sie pozbierać po takim ciosie stoczyli sie na samo dno...

Gość mikszlal
a żebraczek i kloszardek jest sporo na dworcu centralnym , dłubią w śmietnikach , zbierają odpadki i pół litra dykty też wypiją , pety od papierosów zbierają i za pół kilograma kiełbasy zad nadstawią :)

Gość Edmunt Pipa
natura slabych przetrzebia, tych co sobie w demokracji nie radzą i nie pasują do nowoczesnej Europy zima zamrozi i dobrze oby wszystkich bo ulice nam pięknieją a tu nagle szpeci je widok starego brudnego bezdomego czegoś . i pod Kościołami ich też już może nie będzie wtedy będzie się można spokojnie wywyć pod ołtarzem ze spokojnym sumieniem i w poczuciu świętości

Gość UP 4 Ada
tylko faceci