Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igan1

Facet i jego matka zrobili o jedną rzecz za dużo!

Polecane posty

Moja matka kłóciła się z moim facetem przy jego matce, padło wiele przykrych słów. W końcu moja matka wygarnęła facetowi w ten sposób mów do swojej matki "szmaty" a mój mężczyzna ją opluł a przyszła a raczej niedoszła teściowa spoliczkowała moją mame. Oddałam facetowi pierścionek zaręczynowy i powiedziałam że z nami koniec.

Gość nie darowałabym
Na miejscu Twojej mamy oddałabym suce.

Gość OnaOnaOnaOna
Co za chuj!!!!!!!1

Gość gooooogogo
kulturalna masz matkę, nie ma co ;/

Moja matka nigdy nie zniżyła by się do poziomu tej kobiety. Nazwała ją szmatą i miała rację!!! Doszło między moim byłym a moją matką do strasznej awantury, nie myślałam nawet że kiedykolwiek przyjdzie mu do głowy by opluc kobietę która mnie wychowała, w dodatku jeszcze jego matka spoliczkowała moją matke na moich oczach. Najlepsze jest to że na koniec ten człowiek mi powiedział bym spierdalała do mamusi i nie pokazywała mu się na oczy.

Gość gooooogogo
nie powiedziałaś nic na temat aby on ciebie lub twoją matke wczesniej od szmt zwyzywał i jeśli jego matka tego tez nie zrobiła to i tak uważam.... Przykładowo moja matka nigdy by sie nie zizyła do poziomu rynsztoka

No bo nie wyzywał, doszło między nim a moja matką do kłótni. Jego matka w nic się nie wtrącała i siedziała cicho, później doszło do ostrej wymiany zdań i moja matka wyraziła swoje zdanie co sądzi o nim i o jego matce.

Gość gooooogogo
tak więc nie dziwie sie jego matce ani jemu

Gość misiaaaaa10998
no ok, facet się fatalnie zachował, jego mamusia też, no ale ona to w odpowiedzi na równie skandaliczne zachowanie TWOJEJ matki więc się nie dziw.

Gość scgfsdgvcxgcd
wszyscy jestescie siebie warci z tego co tu piszesz

Gość stul pysk
patologia:O

Może i moja matka zachowała się fatalnie ale nic nie ma usprawiedliwienia na to co oni zrobili, zachowali się jak ostatnie chamy. Policzek dla kobiety i w dodatku oplucie przez mężczyzne jest dla damy wielkim upokorzeniem. Nigdy nie poczułam się tak znieważona. Facet z którym byłam wychowywał się bez ojca i teraz pokazał jakim jest maminsynkiem a jednocześnie damskim bokserem.

Gość cudownie
wart pac palaca a palac paca

Gość afsaddf
>jest maminsynkiem a jednocześnie damskim bokserem. a pisałas ze to jego matka zajebała twojej :D margines straszny... ty pewnie tez swieta nie jestes

No ale on swojej matki nie powstrzymał, tylko patrzył na to jak ona uderzyła ją w twarz. To również jest damski bokser, sam nie uderzy ale wysłuży się inną kobietą. Z resztą gdyby jego matka miała klase to nawet jak zaczęto mówic o niej nie uderzyła by mojej matki. Nic jej nie dało do tego prawa.

Gość rytrytrryt
w patologicznych rodzinach tak jest niestety.

Gość afsaddf
"No ale on swojej matki nie powstrzymał, tylko patrzył na to jak ona uderzyła ją w twarz. To również jest damski bokser, sam nie uderzy ale wysłuży się inną kobietą." hahaha a twoja matka nie zrobiła uniku , to pewnie jest masochistka. Jego matka nie miała prawa bic, twoja nie miała prawa nazywac jego matki szmata. No a jak jest sie chamem to robi sie to na własne ryzyko i czasem po mordzie mozna dostac :) a niestety to twoja stara pierwsza przekroczyła granice dobrego smaku

Gość nuda powiewa
💤 nudna powokacja pojawiajaca sie od czasu do czasu na kafe 1/10

Gość gggg343
A w ogóle o co poszło?

Gość rytrytrryt
pewnie że prowokacja. bicie, plucie, wyzywanie. :)